Ota yhteyttä meihin
Potilasnostimet ja liikkumisen apuvälineet

Suihkutuolit

Monitoimisten, suihkussa ja henkilökohtaisen hygienian hoidossa avustavien suihkutuolien kysyntä on kasvussa. LINAK-karamoottoriratkaisujen käyttö nykyaikaisissa suihkutuoleissa tuo niiden suunnitteluun joustavuutta ja lisää mukautusmahdollisuuksia ja turvatoimintoja.

LINAKin sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoreita käyttävä suihkutuoli hoitajien apuneuvona

Järjestelmäratkaisu suihkutuoleihin

Monitoimisten, suihkussa ja henkilökohtaisen hygienian hoidossa avustavien suihkutuolien kysyntä on kasvussa. Resurssipula ja vanhusten ja liikuntarajoitteisten lisääntyvä määrä sekä henkilökohtaisen koskemattomuuden kasvava merkitys ovat nykypäivän terveydenhuollon keskeisiä kysymyksiä.

Erilaiset säätöratkaisut helpottavat hoitajien arkea ja parantavat heidän tehokkuuttaan. Suurella nostovoimalla varustetut laitteet parantavat hoitajien ergonomiaa erityisesti tilanteissa, joissa on nostettava painavia henkilöitä ja epätasaisesti jakautuneita kuormia.

Sähkökäyttöisten karamoottorien käytöllä on esimerkiksi seuraavat edut:

  • Korkeussäädettävistä suihkutuoleista tulee voimakkaita.
  • Parannettu ergonomia
  • Käyttäjien elämänlaatu paranee.

Hoitajapula on sairaaloissa, hoitokodeissa ja muissa terveydenhuoltolaitoksissa tosiasia. Tästä syystä erilaisten hoitajien arkea helpottavien välineiden ja laitteiden tarve on entistä suurempi. Laitteita ja sovelluksia on monenlaisiin tarpeisiin, ja ne parantavat hoitajien ergonomiaa ja tehokkuutta potilaiden ihmisarvoa unohtamatta.

Suihkutuolien sähkökäyttöiset säätöjärjestelmät helpottavat korkeudensäätöä, sivuttaisliikkeitä sekä käsinojien ja jalkatukien säätämistä, mikä helpottaa hoitajien työskentelyä, sillä heidän ei enää tarvitse nostaa painavia potilaita käsivoimin. Sähkökäyttöisten LINAK®-karamoottorien tuomat säätötoiminnot lisäävät hoitajien työtyytyväisyyttä.

 

Voimakkaiden järjestelmäratkaisujen edut

LINAKin laaja tuotevalikoima tuo joustavuutta laitteiden suunnitteluun. LINAK-tuotteet ovat yhteensopivia keskenään, joten meiltä löytyy ratkaisu myös tilanteisiin, joissa järjestelmiin on lisättävä uusia tai entistä monimutkaisempia säätötoimintoja. LINAK haluaa järjestelmäratkaisuillaan täyttää kaikki suihkutuolien vaatimukset, olivatpa tarvittavat toiminnot sitten yksinkertaisia tai monimutkaisia.

 

Ergonomia

Säädettävät tuolit ovat hoitajille ensiarvoisen tärkeitä, sillä niiden ansiosta hoitajat eivät rasitu fyysisesti avustaessaan potilaita näiden arkirutiineissa. Korkeudensäätö ja potilaan kehon tukeminen sivuilta ovat hoitajien ergonomian kannalta erittäin tärkeitä ominaisuuksia suihkutuoleissa. Hoitolaitosten resurssipula ja vanhusten kasvava määrä lisäävät oikeanlaisten, hoitajien ergonomiaa parantavien apulaitteiden tarvetta.

 

Elämänlaatu

LINAK-tuotteiden käyttö suihkutuoleissa parantaa potilaiden turvallisuutta ja lisää heidän yksityisyyttään, sillä niiden ansiosta potilaat voivat toimia entistä itsenäisemmin ja saattavat jopa voida käydä suihkussa täysin ilman hoitajan apua.

LINAK-järjestelmäratkaisut optimoivat suihkutuolien säätötoiminnot.

Suihkutuolien on parannettava potilaiden mukavuutta ja turvallisuutta ja varmistettava samalla ergonomiset työskentelyolosuhteet hoitajille.

Suihkutuoleissa on monenlaisia säätötoimintoja, sillä niiden on voitava mukautua käyttäjiensä vaihteleviin tarpeisiin.

LINAKin ratkaisut helpottavat näiden laitteiden suunnittelua.

Näytä enemmän

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä