Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

BAL50-akkupaketti

BAL50 on tehokas uuden sukupolven litiumioniakku, joka kestää pitkään ja parantaa näin sijoituksen tuottoa. BAL50-litiumioniakku on osa potilasnostimille kehitettyä LIFT50™-tuotesarjaa. Sarjaan kuuluvat ohjausyksikkö COL50, BAL50-akku ja ulkoinen laturi CHL50. Yhdessä yhden tai useamman karamoottorin ja käsiohjaimen kanssa käytettävissä on kokonainen järjestelmä nykyaikaisille potilasnostimille ja istuma-seisomanostimille.

BAL50-akkupaketti

LIFT-logo

BAL50 – seuraavan sukupolven akkuratkaisu
Litiumioniakkutekniikan ansiosta BAL50-akku on pienempi, kevyempi ja ergonomisempi käyttää kuin lyijyakku. Paitsi että akun käyttöikä on pitkä – jopa viisi kertaa pidempi kuin perinteisten akkujen – sen kevyt paino ja pieni koko tekevät siitä helpon vaihtaa yhdellä kädellä.

Kehitetty suunnittelijoita silmällä pitäen
Nykyaikaisen linjakas muotoilu ja helposti käytettävissä oleva pysäytyspainike on suunniteltu potilasnostimien suunnittelijoiden tarpeita ajatellen: neutraalit värit, ei logoja näkyvillä ja pelkistetty rakenne tekevät akusta helpon integroida mihin tahansa potilasnostinmalliin.

Tavallista ympäristöystävällisempi
Litiumioniakkujen ympäristövaikutus on vähäinen. Kun akun käyttöikä päättyy, vain yksi akku on kierrätettävä viiden sijaan. Myös kuljetusten aiheuttamat hiilidioksidipäästöt ovat tavallista pienemmät, sillä akku on kevyt – vain puolet lyijyakkujen painosta.

LINAK® haluaa varmistaa akkujen turvallisuuden
LINAKilla turvallisuus on elämäntapa, ja olemmekin sitoutuneet toimittamaan mahdollisimman turvallisia tuotteita. Tiedämme, että kenno voi vioittua, vaikka tämä onkin erittäin harvinaista, ja suunnittelemme tuotteemme sen mukaisesti. Testaamalla ja rasittamalla kennoja äärimmilleen hallituissa laboratoriokokeissa ymmärrämme paremmin, miten kennot voivat vioittua ja mitä seurauksia tällä on. Vain tällä tavoin voimme suunnitella akun, jossa mahdolliset vikatilanteet voidaan käsitellä mahdollisimman turvallisesti.

Tiivis kotelo
Akun kotelo on tiivistetty, ja sen ilmanpoistoa hallitaan ylipaineen estämiseksi – jyrkän nousun estävät ainutlaatuiset ylipainesuojat kotelon eheyden varmistamiseksi.

Eristetyt virtakennot
Vierekkäiset akut eristetään toisistaan, jotta ketjureaktion eteneminen muihin kennoihin voitaisiin estää.

Elektroninen suojaus
Suojaus oikosulkuja, ylikuormitusta, ylijännitettä, ylipurkautumista sekä liian korkeita tai alhaisia lämpötiloja vastaan.

Keskeiset ominaisuudet lyhyesti

  • LINAK-litiumioniakku toimittaa tehoa tasaisesti ja kestää pitkään
  • Pieni, kevyt ja ergonominen akku on nopea vaihtaa yhdellä kädellä
  • Hätäpysäytyspainike on helposti käytettävissä
  • Suunniteltu suunnittelijoita ja saumatonta integrointia silmällä pitäen
  • Litiumioniakkujen käyttöikä on pitkä, joten ne parantavat sijoituksen tuottoa

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
BAL50-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LIFT™ käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

LIFT50™-lehtinen

Huippuluokan säätöjärjestelmät potilasnostimiin – pieni ja kevyt litiumioniratkaisu.

LIFT™-esite

LIFT™-ratkaisu ei ole paras mahdollinen ilman LINAKia. Laadukas uuden sukupolven ratkaisu LIFT40™-, LIFT40+™- ja LIFT50™-järjestelmiä käyttäviin potilasnostimiin

LIFT50™-järjestelmän parikytkentäopas

Vaiheittaiset ohjeet LIFT50™-järjestelmän parikytkentään LINAK-käsiohjaimen kanssa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä