Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

COL50 MK2

COL50 vie ohjauksen aivan uudelle tasolle. COL50 on nykyaikaisen linjakkaasti muotoiltu kolmikanavainen ohjausyksikkö, joka nostaa yrityksesi seuraavan nostinprojektin profiilia. COL50 on osa LIFT50™-tuotesarjaa, joka on kehitetty mobiilikäyttöön kosteissa ympäristöissä. Sarjaan kuuluvat ohjausyksikkö COL50, BAL50-akku ja ulkoinen laturi CHL50.

COL50 MK2

LIFT-logo

COL50 – suunniteltu nostamaan profiilia
COL50-ohjausyksikkö on suunniteltu hoitohenkilökunnan ergonomiaa silmällä pitäen. Tässä sulavalinjaisissa yksikössä on helppokäyttöiset käyttöliittymät, joten se helpottaa hoitajien arkea muillakin tavoin. Siinä on useita ominaisuuksia, jotka tekevät potilaiden nostamisesta helppoa ja mukavaa myös potilaiden itsensä näkökulmasta.

Kevyt, huomaamaton ja tehokas
COL50 on suunniteltu tavallista pienemmäksi, kevyemmäksi ja ergonomisemmaksi. Sen nykyaikainen ulkoasu ja puhtaanvalkoinen pinta eivät aiheuta visuaalista haittaa, joten LIFT50™ on helppo integroida mihin tahansa potilasnostinmalliin. Kun tähän vielä yhdistetään uuden sukupolven litiumioniakkutekniikka, laitteen käyttöikä pitenee, ja tämä luonnollisesti parantaa sijoituksen tuottoa.

Liikettä useampiin suuntiin
Koska COL50-ohjausyksikössä on kolme kanavaa, sillä voidaan hallita vaivattomasti kolmea erillistä karamoottoria, mikä tuo joustavuutta sekä nostamiseen että kohdistamiseen. PJ2-kytkentäyksikköä käyttämällä yksikköön saadaan peräti viisi kanavaa.

Helppolukuinen
COL50-ohjausyksikön helppolukuiset merkkivalot on asennettu niin, että ne näkyvät hyvin seisoma-asennosta. Näin akun tilan voi tarkistaa kätevästi kumartumatta.

Turbo säästää aikaa
COL50-ohjausyksikössä on turbotehostustoiminto, joka nopeuttaa kohdistamista jopa 30 %. Tällaiset ajansäästöt ovat kallisarvoisia kiireiselle hoitohenkilökunnalle. Turbotehostustoiminto nopeuttaa työskentelyä turvallisuudesta tinkimättä.

Bakteerien lisääntymistä vastaan torjuminen
Bakteerien torjunnassa on tärkeää, että potilasnostimet kestävät tavallista ankarammat pesuolosuhteet. LIFT50™ on IP-suojaukseltaan IPX6 washable -suojattu, joten järjestelmä kestää hyvin pyyhkimisen sekä vesisuihkut mistä tahansa suunnasta.

Digitaalinen valmius
COL50 tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää tulevaisuuden tiedonsiirtomahdollisuuksia: Valinnaisen langattoman ohjauksen ja Bluetooth®-yhteyden ansiosta yrityksesi voi sisällyttää tiedonsiirtopalveluita tuleviin tuotteisiinsa niitä digitalisoidessaan. Tietoja voidaan käyttää huoltojen suunnitteluun ja sitä kautta logistiikan tehostamiseen, sillä niistä käy ilmi, kuinka usein laitetta on käytetty ja milloin se on viimeksi puhdistettu tai huollettu. Myös akun tilan yms. voi tarkistaa etäyhteydellä.

Toimii tulevaisuudessa vielä monipuolisemmin
Lähitulevaisuudessa laitteiden tilan voi tarkistaa älypuhelimesta tai tabletista piakkoin julkaistavalla LINAK-sovelluksella. Lisäksi SoftCon2 OpenBus™ -protokolla tuo välittömät ohjelmointipalvelut yrityksesi käyttöön erityisratkaisuja varten.

Sisäinen akkulaturi
COL50-ohjausyksikköön on saatavana ulkoinen laturi. Sisäinen SMPS-laturi lataa akun erittäin tehokkaasti. Täysin tyhjentyneen BAL50 -akun latausaika on tavallisesti noin 4–5 tuntia.

COL50-ohjausyksikön toiminnot
COL50-ohjausyksikköä käytettäessä järjestelmä voidaan valita

 • valitsemalla kanavien määrä
 • määrittelemällä toiminnot SoftCon2-ohjelmalla
 • valitsemalla plug and play -ratkaisu LINAKin vakio tai mukautettujen kokoonpanojen mukaisesti.

Keskeiset ominaisuudet lyhyesti

 • Kompakti nykyaikainen muotoilu, joka erottuu joukosta ja mukautuu huomaamattomasti laitteen muuhun muotoiluun
 • Parhaimmillaan viisi kanavaa, jotka tuovat joustavuutta liiketoimintoihin
 • Litiumioniakkutekniikka tuo paremman tuoton sijoitukselle kuin lyijyakku
 • SoftCon2-valmius paikallista ohjelmistonmukautusta varten
 • IPX6 washable
 • Turbotehostustoiminnon ansiosta kohdistamiseen kuluu 30 % vähemmän aikaa
 • Merkkivalot on helppo nähdä kumartumatta
 • Ylimääräisiä hallintamahdollisuuksia vikatilanteiden varalle

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
COL50 MK2 -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LIFT™ käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

LIFT50™-lehtinen

Huippuluokan säätöjärjestelmät potilasnostimiin – pieni ja kevyt litiumioniratkaisu.

LIFT™-esite

LIFT™-ratkaisu ei ole paras mahdollinen ilman LINAKia. Laadukas uuden sukupolven ratkaisu LIFT40™-, LIFT40+™- ja LIFT50™-järjestelmiä käyttäviin potilasnostimiin

LIFT50™-järjestelmän parikytkentäopas

Vaiheittaiset ohjeet LIFT50™-järjestelmän parikytkentään LINAK-käsiohjaimen kanssa.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä