Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

BAL40-akkupaketti

BAL40 on helposti käsiteltävä ja siirrettävä lyijyakku. Se on osa potilasnostimiin suunniteltua LIFT40-tuotesarjaa. Sarjaan kuuluvat ohjausyksikkö CAL40 tai CAL40+, BAL40-akku sisäisellä laturilla tai ulkoisella latausratkaisulla, johon sisältyvät CHL40-telakointiasema ja ulkoinen laturi.

BAL40-akkupaketti

LIFT-logo

BAL40 – helppo ja intuitiivinen käyttää
Ergonominen ja funktionaalinen muotoilu tekee BAL40-lyijyakun vaihtamisesta nopeaa ja helppoa. Akku on helppo nostaa pidikkeestään ja viedä latausasemalle kätevästi käden ulottuvilla olevalla kahvalla.

Erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja
BAL40 on suunniteltu käytettäväksi CAL40- tai CAL40+-ohjausyksikön sisäisenä akkuna tai ulkoisen CHL40-laturin kanssa – joka voidaan kiinnittää seinään tai asettaa mille tahansa tasaiselle pinnalle – ja CH01-akkulaturin kanssa.

Helposti nähtävät tiedot
CAL40- ja 40+-ohjausyksiköissä on yksinkertaiset merkkivalot, jotka helpottavat akun hallintaa ilmoittamalla, kun se on ladattava. Valot ilmoittavat käyttäjälle selkeästi akun varaustiedot ja kapasiteetin. Akun vaihtaminen oikein ja ajallaan voi pidentää akun käyttöikää ja optimoida näin potilasnostimien käytön.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
BAL40-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LIFT™ käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

LIFT40™-lehtinen

Uuden sukupolven säätöjärjestelmät potilasnostimiin.

LIFT™-esite

LIFT™-ratkaisu ei ole paras mahdollinen ilman LINAKia. Laadukas uuden sukupolven ratkaisu LIFT40™-, LIFT40+™- ja LIFT50™-järjestelmiä käyttäviin potilasnostimiin

LIFT40+™-järjestelmän parikytkentäopas

Vaiheittaiset ohjeet LIFT40+™-järjestelmän parikytkentään LINAK-käsiohjaimen kanssa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä