Lisävarusteet

CH01

Monipuoliset käyttömahdollisuudet tarjoava SMPS -akkulaturi LINAKin ohjausyksiköihin ja akkuihin. Valinnaiset liittimet ja kaapelit tekevät siitä kaikkialla eri liitintyyppeihin sopivan.

Tuotekuvaus

CH01

CH01-akkulaturin avulla on mahdollista vaihtaa pistoketyyppi helposti liukuliikkeellä. Se tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet ja logistisen edun vähentäen varastotuotteita ja kustannuksia.

Tuotteen datalehti

CH01-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D / 3D

2D-kuvat

2D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.