Ota yhteyttä meihin
Hoitosängyt

Teho-osastosängyt

Vakavien sairauksien yleistyminen lisää teho-osastosänkyjen tarvetta. LINAK-karamoottoriratkaisut tuovat teho-osastosänkyjen suunnitteluun joustavuutta, ja sängyt voidaan mukauttaa säätöjen, toimintojen ja turvallisuuden optimoimiseksi.

LINAK-tuotteita teho-osastosängyssä

Järjestelmäratkaisu teho-osastojen sänkyihin

Monipuolisilla säätö- ja käyttötoiminnoilla varustetut teho-osastosängyt voivat helpottaa hoitajien arkirutiineja ja tehostaa työskentelyä. Voimakkaiden karamoottorien tuomat säätötoiminnot parantavat hoitajien työergonomiaa pitämällä työskentelykorkeuden ihanteellisena ja helpottamalla potilaiden asennonvaihtamista.

Sähkökäyttöisten karamoottorien käytöllä on esimerkiksi seuraavat edut:

  • Parannettu ergonomia.
  • Potilaiden mukavuuden ja turvallisuuden optimointi.
  • Enemmän toimintoja ja parempi tehokkuus.

Terveydenhuoltoalalla on entistä vähemmän käsipareja potilaiden hoitoon. Tämä haittaa sairaaloiden ja tehohoito-osastojen toimintaa ja edellyttää arkirutiineja helpottavien laitteiden ja välineiden käyttöä.

Parannettu ergonomia
Sähköisesti säädettävissä teho-osastosängyissä esimerkiksi selkänojaa sekä jalka- tai polvitukea, sängyn korkeutta, kallistuskulmaa ja pituutta voidaan säätää sähköisesti. Säädöt toteutetaan liikesarjoina, joilla varmistetaan asianmukainen työskentelykorkeus ja entistä parempi ergonomia ja joilla helpotetaan hoitajien arkisia työskentelyrutiineja. Sähkökäyttöisten LINAK®-karamoottorien tuomat säätötoiminnot lisäävät hoitajien työtyytyväisyyttä.

Potilaiden mukavuuden ja turvallisuuden optimointi
Kun potilaiden olo on mukava, heillä on paremmat mahdollisuudet toipua ja tervehtyä nopeammin. Teho-osastojen sängyissä potilaiden mukavuus on ensiarvoisen tärkeää. LINAKin ratkaisuissa käytettyjen liikesarjojen ansiosta haluttuun asentoon voidaan siirtyä yhdellä nopealla ja sulavalla liikkeellä esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Selkänojan säätäminen sopivaan asentoon ruokailua tai televisionkatselua varten tai sydämeen kohdistuvan rasituksen vähentämiseksi.
  • Säätäminen turvalliseen asentoon potilaan putoamisen tai kaatumisen ehkäisemiseksi tämän poistuessa sängystä tai palatessa siihen.
  • Automaattinen asennonsäätö potilaan mukavuuden parantamiseksi.
  • Nopea siirtyminen yhdellä painalluksella elvytys- tai trendelenburgin asentoon hätätilanteissa.

Sängyn sisäpuolella olevan sivupaneelin ohjaimilla potilas voi säätää sänkyä itse, ilman hoitajan apua. Tämä tekee potilaan olon mukavammaksi ja keventää hoitajan työtaakkaa.

Enemmän toimintoja ja parempi tehokkuus
Modulaariseen alustaan perustuviin LINAK-järjestelmäratkaisuihin saa erilaisia mukavuutta parantavia lisävarusteita ja -toimintoja, kuten potilaan punnitseminen suoraan sängyssä. Näin hoitajat voivat tarkkailla potilaan painoa vaivattomasti ilman, että potilas tarvitsisi nostaa pois sängystä.

Luotettavat säätötoiminnot ovat elintärkeitä
LINAK tunnetaan luotettavista, pitkäkestoisista ja ongelmattomista tuotteista. On ensiarvoisen tärkeää, että teho-osastojen sängyissä ei esiinny ylimääräisiä liikkeitä, joten olemme myös helpottaneet teknisen tuen tarjoamista valmistajien näkökulmasta. LINAK OneConnect™ -sovelluksen avulla huoltotiedot voidaan tarkistaa etäältä käsin ja paikasta riippumatta, mikä nopeuttaa ja tehostaa sänkyjen vianmääritystä ja pitää niiden käyttöasteen mahdollisimman korkeana.

Näytä enemmän

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

LINAK-karamoottoreita käyttäviä tehohoitosänkyjä play-icon

Karamoottorikäyttöiset tehohoitosängyt

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä