Ota yhteyttä meihin
LINAK-tuotteita käyttäviä koti-, laitoshoito-, sairaala- ja tehohoitosänkyjä käyttöympäristöissään.

Hoitosängyt

LINAK-karamoottoriratkaisut varmistavat voimakkaat liikkeet ja pitävät hoitohenkilökunnan työskentelyolosuhteet ergonomisina potilaiden mukavuutta ja turvallisuutta vaarantamatta.

Karamoottorijärjestelmät hoitosänkyihin

Väestön ikääntyminen, keskimääräisen eliniän piteneminen ja hoitajien määrän väheneminen kuormittaa terveydenhuollon ammattilaisia. Lisäksi ylipainoisten potilaiden määrä kasvaa jatkuvasti.

LINAK® tietää, miten nämä ilmiöt vaikuttavat terveydenhuoltoon, ja karamoottoriratkaisumme onkin kehitetty juuri tällaisiin terveydenhuollon haasteisiin vastaamiseen.

Karamoottorijärjestelmien on oltava ennen kaikkea korkealaatuisia, luotettavia ja voimakkaita, olipa kyseessä sitten perustason ratkaisu kotihoitosänkyihin tai edistynyt järjestelmä laitoshoitosänkyihin, sairaalasänkyihin ja tehohoitosänkyihin.

Älykkään LINAK OpenBus™ -järjestelmän ansiosta karamoottoriratkaisuihin voidaan lisätä monenlaisia mukavuutta ja turvallisuutta parantavia toimintoja, kuten sängynalusvalo, punnituslaite tai sängystä poistumisen tunnistus.

LCi™ on poikkeuksellisen joustava ratkaisu järjestelmätietojen siirtämiseen, ja se optimoi terveydenhuollon työnkulut, mikä helpottaa niin hoitajien, lääkärien kuin huoltoteknikkojenkin arkea.

LINAK-karamoottoriratkaisuilla on paljon muitakin etuja kuin hiljaiset ja tasaiset liikkeet – ne parantavat myös työtyytyväisyyttä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä