Ota yhteyttä meihin
Hoitosängyt

Kotihoitosängyt

Väestön ikääntyminen, hoitajien määrän vähentyminen ja sairaalassaoloaikojen lyhentyminen lisäävät kotihoitosänkyjen tarvetta. LINAKin karamoottoriratkaisut helpottavat sänkyjen säätämistä ja lisäävät potilaiden mukavuutta ja turvallisuutta ja helpottavat heidän liikkumistaan.

Kotihoitosängyt

Järjestelmäratkaisut kotihoitosänkyihin

Kotihoitosänkyjä käyttävät tavallisesti kotihoidossa olevat vanhukset ja toipilaat. Kummassakin tapauksessa potilas tarvitsee hoitoa ja saattaa olla liikuntarajoitteinen. Monet haluavat mieluummin hoitoa kotonaan kuin sairaalassa, sillä kotona tuntuu turvallisemmalta ja sieltä myös yleensä löytyy kaikki tarvittava.

LINAK®-järjestelmäratkaisut tukevat potilaiden mukavuutta ja turvallisuutta ja varmistavat myös hoitajien ergonomian.

LINAK-järjestelmäratkaisut parantavat kotihoitosänkyjen laatua ja suorituskykyä ja pidentävät niiden käyttöaikaa.

Kotihoitosänkyjen sähkökäyttöisillä karamoottoreilla on monia muitakin etuja kuin luotettavasti toimiva säätö:

  • Parannettu ergonomia
  • Potilaiden mukavuuden ja turvallisuuden optimointi
  • Sänkyjen siirtämiseen ja säilytykseen optimoidut tehokkaat säätötoiminnot.

Parannettu ergonomia

Kotihoitosänkyjen sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottorijärjestelmien avulla sänkyjen selkänojaa, jalkatukea ja/tai polvitukea sekä korkeutta voidaan säätää samanaikaisesti. Säädöt on yhdistetty liikekuvioiksi, jotta hoitajan olisi helpompi asettaa sänky ergonomisesti parhaalle tasolle. Näin LINAKin sähkökäyttöisten karamoottorien tuomat säätötoiminnot lisäävät samalla hoitajien työtyytyväisyyttä.

 

Potilaiden mukavuuden ja turvallisuuden optimointi

Tiedämme, että putoaminen hoitosängystä voi olla hengenvaarallista vanhukselle. LINAKin sähkökäyttöiset lineaariset karamoottorit on suunniteltu alentamaan sänkyä lattiatasolle putoamisen ja vastaavanlaisten tapaturmien ehkäisemiseksi. Alhainen korkeus vähentää loukkaantumisvaaraa, jos potilas putoaa sängystä.

Potilas voi laittaa jalkansa suoraan turvallisesti lattialle sängyn reunalla istuessaan, kun sänky siirretään oikealle korkeudelle. Tämä toiminto helpottaa myös sänkyyn siirtymistä ja siitä nousemista.

 

Optimoitu sänkyjen siirtämiseen ja säilytykseen

Kotihoitosänkyjä käytetään usein vain lyhytaikaisesti, ja sen jälkeen ne siirretään uudelle käyttäjälle. Olemme sisällyttäneet ratkaisuumme siirtämistä varten painikkeen, jota painamalla sängyn kaikki karamoottorit laskeutuvat oletusasentoihinsa. Tämä helpottaa sängyn kokoontaittamista ja nopeuttaa sen siirtämistä. Helposti vaihdettavat ja liitettävät kaapelit helpottavat järjestelmän asentamista ja purkamista kuljetustilanteissa.

Näytä enemmän
LINAK-karamoottoreita käyttäviä kotihoitosänkyjä play-icon

Karamoottorikäyttöiset kotihoitosängyt

Tiedostot

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä