HB70 Konepestävä käsiohjain terveydenhuollon karamoottoreihin
Ohjaimet

HB70

LINAK-käsiohjain sähkökäyttöisiin lineaarisiin karamoottorijärjestelmiin. Käsiohjaimessa on jopa kymmenen pehmeää kosketuspainiketta ja se on saatavissa jopa IPX6 Washable -mallina.

Tuotekuvaus

HB70

HB70:ssä yhdistyy ergonominen muotoilu ja toiminnallisuus. HB70-ohjaimessa on vakiona IPX6-suojausluokka ja lisäoptiona on saatavana esimerkiksi viiden karamoottorin ohjaus, muisti ja simultaaniajo.

HB70 on suunniteltu käytettäväksi useimpien LINAK-ohjausyksiköiden kanssa.

Tuotteen datalehti

HB70-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.