Ohjaimet

HB70

LINAK-käsiohjain sähkökäyttöisiin karamoottorijärjestelmiin. Ohjaimessa on kymmenen kosketuspainiketta ja valinnaisena suojausluokkana IPX6 Washable DURA™.

HB70

HB70 mahdollistaa useiden karamoottoreiden simultaaniajon, mitä voidaan hyödyntää myös muistitoiminnoissa.

HB70-käsiohjainta voidaan käyttää sekä Openbus™- että analogisissa järjestelmissä, ja siitä on saatavilla kolme eriväristä versiota: musta, tummanharmaa ja vaaleanharmaa.

LINAK HB70-käsiohjaimen vakio-ominaisuutena on IPX6-suojausluokka, ja siihen on saatavilla IPX6 Washable -suojausluokka. Siihen on saatavilla runsaasti erilaisia ominaisuuksia, kuten muistitoiminto ja simultaaniajo.

HB70 on suunniteltu käytettäväksi useimpien LINAK-ohjausyksiköiden kanssa.

HB70-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.