Ohjaimet

HB80

IPX6 Washable -suojauksella saatava käsiohjain on tarkoitettu LINAK-karamoottorijärjestelmien ohjaukseen sairaalasängyissä, toimenpidepöydissä ja potilasnostimissa. Sisältää 10-12 ergonomista painiketta ja optiona saatavan taustavalotoiminnon.

HB80

HB80-käsiohjaimen ergonominen muotoilu sopii käteen. Käsiohjain sopii erilaisiin MEDLINE® & CARELINE® -sovelluksiin, kuten sairaalasänkyihin, potilasnostimiin, toimenpide- ja tutkimuspöytiin jne.

HB80-käsiohjain on saatavana enintään 10 tai 12 -painikkeen versioina.

Lisäetuja:

  • Koukku tai magneetti (optiona) käsiohjaimen kiinnittämiseksi sovellukseen.
  • Saatavana erilaisilla vakiomallisilla etupaneeleilla, joihin on laaja valikoima symboleja. Saatavana myös räätälöity etupaneeli yksilöllistä mallia varten.
  • Sininen tai vihreä taustavalo (optiona) käytettäväksi LINAK OpenBus™ -ohjausyksiköiden kanssa. Se helpottaa käyttöä hämärässä.
  • Hyvä vedenkestävyys valinnaisesti IP-luokalla IPX6 Washable DURA™ (optiona).

HB80-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.