Ohjaimet

HD80

LINAK HD80 on kestävä käsiohjain karamoottoreiden säätöön kaikentyyppisissä terveydenhuollon sovelluksissa. Sisältää lukitustoiminnon potilaiden turvallisuuden takaamiseksi. Suojausvaihtoehdot ovat IPX4 ja IPX6 Washable DURA™. Ohjaimessa on käyttäjäystävälliset kohotetut painikkeet.

HD80

HD80-käsiohjaimessa on saatu yhdistettyä kaksi ohjainta yhteen laitteeseen.
Käsiohjain on varustettu magneettilukitustoiminnolla, mikä mahdollistaa kaksi käyttötasoa – yksi potilaalle ja hänen läheisilleen ja yksi hoitohenkilökunnalle.

HD80 tarjoaa monipuolisen LED-valoilla varustetun näyttötoiminnon sekä lukittuna että lukitsemattomana.

Käsiohjain on suunniteltu toimimaan OpenBus™-järjestelmän kanssa.

HD80 sisältää:

  • Maksimissaan 6 painikeriviä, optiona LED-merkkivalot
  • Maksimissaan 42 LED-valoa indikoimaan toimintoja
  • LINAK OpenBus™-teknologia
  • Intuitiivinen käyttö
  • Toimii kahdella tasolla: sekä potilaan että hoitajan käytössä
  • LED-taskulamppu optiona

HD80-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.