Ohjaimet

FPP

Flexible Patient Panel (FPP). Sisältää joustavan varren, jonka ansiosta se soveltuu hyvin sairaaloiden ja hoitolaitosten sänkyihin. Sen avulla potilaat voivat säätää esimerkiksi selkä- ja jalkatukea.

Tuotekuvaus

FPP

Liikuteltava potilaan paneeli (FPP, Flexible Patient Panel) on erityisesti iäkkäämmille henkilöille suunniteltu käyttäjäystävällinen ohjain, jonka joustava varsi asennetaan sängyn runkoon potilaan pään eteen.

FPP-ohjaimen avulla potilas on itsenäisempi. Käyttäjät ovat suunnitelleet ohjaimen ergonomisen muotoilun ja se on helppo asentaa myös moderneimpiin hoitoalan kalusteisiin.

FPP:ssä on joustava varsi, jota voi helposti vetää ja taittaa haluttuun asentoon. Potilas voi myös työntää ohjaimen sivuun, kun sitä ei tarvita. Se ei kuitenkaan koskaan voi pudota lattialle tai kadota. 

FPP on tarkoitettu käytettäväksi erityyppisissä sängyissä ja se on yhteensopiva OpenBus™- ohjausyksiköiden kanssa (CB6S, CB16 ja CB20).

Tuotteen datalehti

FPP-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.