Ohjaimet

FPP

Flexible Patient Panel (FPP). Sisältää joustavan varren, jonka ansiosta se soveltuu hyvin sairaaloiden ja hoitolaitosten sänkyihin. Sen avulla potilaat voivat säätää esimerkiksi selkä- ja jalkatukea.

FPP

Liikuteltava potilaan paneeli (FPP, Flexible Patient Panel) on erityisesti iäkkäämmille ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunniteltu käyttäjäystävällinen ohjain, jonka joustava varsi asennetaan sängyn runkoon potilaan pään eteen.

FPP-ohjaimen avulla potilas on itsenäisempi. Käyttäjät ovat suunnitelleet ohjaimen ergonomisen muotoilun ja se on helppo asentaa myös moderneimpiin hoitoalan kalusteisiin.

FPP:ssä on joustava varsi, jonka ansiosta sen voi helposti vetää ja taittaa haluttuun asentoon. Potilas voi myös työntää ohjaimen sivuun, kun sitä ei tarvita. Etuna on myös se, ettei ohjain voi kuitenkaan koskaan voi pudota lattialle tai kadota. 

FPP on tarkoitettu käytettäväksi erityyppisissä sängyissä ja se on yhteensopiva OpenBus™- ohjausyksiköiden kanssa.

FPP-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.