Ohjausyksiköt

CB6

LINAK-ohjausyksikkö, joka on suunniteltu sähkökäyttöistä lineaarista LA27-karamoottoria varten. Sisältää 4-kanavaa, virran LED-merkkivalon, irrotettavat kaapelit ja paljon muuta.

CB6

CB6-ohjausyksikkö on suunniteltu käytettäväksi yhdessäLA27/LA40:n -karamoottoreiden kanssa terveydenhoitoalan sovelluksissa.
Ohjausyksikkö on suunniteltu asennettavaksi LA27/LA40-karamoottoriin ja käytettäväksi yhdessä CB9- ja LA31-järjestelmän kanssa. CB6-ohjausyksikössä on virta päällä -LED-merkkivalo, irrotettavat virtakaapelit sekä vedonpoistajat kaikille kaapeleille.

CB6-ohjausyksikkö kommunikoi LA27/LA40-karamoottorin kanssa siihen integroitujen signaalirajakytkimien välityksellä. Kytkimien toiminnan seurauksena moottorin virransyöttö katkaistaan ohjausyksikössä eikä karamoottorissa. Tämän vuoksi käyttö on mahdollista ainoastaan vastakkaiseen suuntaan, kun karamoottori on saavuttanut raja-asennon.

LINAK suosittelee käyttämään CA30- ja CA40-ohjausyksiköitä uusissa projekteissa.

  • Tulojännite: 220-240/120/100 V

CB6-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.