Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

CB9

CB9 CARELINE ja CB9 CARELINE Basic ovat analogisia ohjausyksikköjä sairaala-, hoitolaitos- ja kotihoitosänkyjen sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottorijärjestelmien ohjaukseen. Helppoja asentaa ja johdottaa, ja mukana toimitetaan vaihdettavat kaapelit sekä elektroninen ylikuormitussuoja.

CB9

CB9 CARELINE ja CB9 CARELINE Basic on suunniteltu käytettäviksi LA31-/LA31R- ja LA34-/LA34R-karamoottorien kanssa hoito- ja kuntoutusalalla.

CB9 ja LA31 voidaan integroida täysin, mikä säästää asennustilaa ja kaapeleita. Vaihtoehtoisesti ne voidaan asentaa myös erikseen.

Vaihdettavien virtajohtojen, elektronisen ylikuormitussuojauksen (EOP), EAS:n, maadoitusliitännän (luokka 1) sekä vaihdettavan pääsulakkeen ansiosta CB9 CARELINE soveltuu erinomaisesti sairaalasänkyihin ja hoitosänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
CB9-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Ohjausyksiköiden käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä