Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

CB9CB

CB9C Basic on analoginen ohjausyksikkö, joka sopii erinomaisesti sairaala-, hoitolaitos- ja kotihoitosängyissä käytettäviin karamoottorijärjestelmiin. Helppo asentaa ja johdottaa, mukana toimitetaan vaihdettavat sähkökaapelit ja sähköinen ylikuormitussuoja.

CB9CB

CB9 CARELINE ® Basic -ohjausyksikkö on suunniteltu käytettäväksi yhdessä LA31- ja LA34-  karamoottoreiden kanssa terveydenhoito- ja kuntoutusalan sovelluksissa.
CB9 ja LA31 voidaan integroida, jolloin säästyy asennusaikaa ja kaapeleita. Vaihtoehtoisesti ne voidaan asentaa myös erikseen.

Vaihdettavat verkkojohdot, elektroninen ylikuormitussuoja (EOP), maadoitusliitäntä (luokka 1) ja verkkovirtasuoja tekevät CB9:stä hyvän vaihtoehdon sairaalasänkyihin, hoitokotien sänkyihin ja kotihoitosänkyihin.

CB9 CARELINE Basic -sarja on saatavana vain analogisena (Ax) mallina.

  • Tulojännite: 230/120/100 V AC
  • Käyttöaste: 10 %

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
CB9CB-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Control boxes user manual

This user manual will tell you how to install, use and maintain your LINAK electronics.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä