Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

CA30

Kaksikanavainen IPX6 Washable DURA™ -ohjausyksikkö LINAK-karamoottoreihin. Sisältää asennusta helpottavat asennuspalat, integroidun kaapelilukitusjärjestelmän ja hakkurivirtalähteen.

CA30

Ohjausyksiköt CA30 ja CA40 ovat osa uutta ohjausyksikköjen tuotesarjaa ja suunniteltu käytettäväksi hoito- ja kuntoutusalan sovelluksissa.

Ohjausyksiköt voidaan asentaa erikseen lopputuotteeseen asennuspaloilla tai myös useiden karamoottorimallien kylkeen erikseen suunnitelluilla kiinnittimillä.

Ohjausyksiköt CA30 ja CA40 on varustettu SMPS (Switch Mode Power Supply) -hakkurivirtalähteellä, joka toimii maailmanlaajuisesti.

Karamoottorien virtasyöttö sijaitsee ohjausyksikön kannen alla. Kaapelilähdöt voidaan sijoittaa kolmeen eri suuntaan. Tämä helpottaa tuotteen kaapeloinnin suunnittelua.
Ohjausyksikön kannella on kaksoisfunktio: suoja kaapelilähdöille ja kaapelilukko.

Täysin äänetön tuote (FET - Field-Effect Transistors), IPX6W-tunnelipestävä ja tuki ulkoiselle akulle ovat tuotteen vakio-ominaisuuksia.

CA30-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.