Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

ACC

Attendant Control Compact (ACC). Kustannustehokas ja pienikokoinen ohjausyksikkö, johon saa jopa 11 painiketta. Sisältää valinnaisen lukituksen / avaintoiminnon. Yhteensopiva OpenBus-alustan ohjausyksiköiden kanssa.

ACC

ACC (Attendant Control Compact) on kustannustehokas ja pienikokoinen ohjain, jossa on jopa 11 painiketta käytettäväksi käsiohjaukseen tai lukitsemiseen. Lukitustoiminto voidaan tehdä näkyväksi LED-valoilla. ACC on yhteensopiva OpenBus™-alustaa käyttävien ohjausyksiköiden kanssa, esim. CO61.

ACC:tä (hoitajan ohjauspaneeli) käytetään kehittyneemmissä sairaala- ja hoitosängyissä, kun hoitohenkilökunnan on valvottava tarkoin potilaan asentoa. ACC-ohjaimen avulla hoitohenkilöstö voi valvoa tarkasti sängyn asentoa tarjoamalla samalla potilaalle rajoitetut säätömahdollisuudet. Tämän korkealuokkaisen ja tarkat säätömahdollisuudet omaavan ohjaimen käyttö on ratkaisevaa esimerkiksi silloin, kun selkärankavammat ja muut vastaavat vammat edellyttävät tarkkaa selän aseman valvontaa.

ACC on ergonominen ja helppo asentaa myös kaikkein uudenaikaisimpiin sänkyihin. ACC asennetaan potilaan ulottumattomiin (esimerkiksi sängyn jalkopäähän) estämään käsiohjaimen toimintoja, jotka voivat olla potilaalle sopimattomia tai jopa vaarallisia (esimerkiksi jalan ollessa poikki).

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
ACC-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Käsiohjainten käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä