Ohjausyksiköt

OPS – OpenBus-virtalähde

OpenBus™-virtalähteen (OPS:n) avulla sairaalalaitteiden valmistajat voivat lisätä laitteisiinsa lämpötyynyt sekä niiden hallintatoiminnot joko karamoottorijärjestelmään integroituina tai erillisinä toimintoina.

OPS – OpenBus-virtalähde

LINAK OpenBus -virtalähde (OPS) on suunniteltu enimmillään kolmen lämpötyynyn hallintaan.

OPS:ssä on 120 W:n vakioteho, ja se on IPX6 Washable DURA™ -standardin mukainen.

OPS tekee järjestelmien yhdistelystä joustavaa, ja sitä voidaan käyttää joko itsenäisenä järjestelmänä tai olemassa olevan LINAK CO -ohjausyksikön lisäosana CO-Link™-toiminnolla.

OPS-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D-kuvat

3D-mallit

3D-kuvia ei ole saatavilla.
Ota yhteyttä lähimpään LINAKin edustajaan saadaksesi lisätietoja.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

OpenBus™-virtalähde terveydenhoitolaitteiden lämpötyynyihin

LINAK® on kehittänyt ainutlaatuisen 120 W:n virtalähteen, OPS:n, niille terveydenhoitolaitteiden valmistajille, jotka haluavat lisätä laitteisiinsa lämpötyynyt. Virtalähteen avulla erilaisiin laitteisiin voidaan lisätä lämpötyynyt ja kehittää rauhoittavia ja helpottavia lämmitysohjelmia hoidettaville potilaille.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.