Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Hiljaiset ja voimakkaat nostopilarit terveydenhuollon laitteisiin

Voima, luotettavuus ja korkea suojakerroin ovat avainsanoja, jotka kuvaavat erinomaisesti LINAK® LC -sarjan nostopilareita. Paljastamme tässä joitakin salaisuuksia markkinoiden tehokkaimmista nostopilareista.

LINAK® on kehittänyt karamoottoreita raskaisiin ja vaativiin käyttökohteisiin jo vuosikausia. Olemme yli 35 vuoden ajan suunnitelleet huippuluokan järjestelmiä lääketieteellisten laitteiden sähköiseen säätämiseen.

Nykyisin meillä on kattava valikoima sähkökäyttöisiä nostopilareita, jotka asettavat täysin uudet vaatimukset pystysuuntaiselle nostamiselle ja suorituskyvylle kaikkialla maailmassa. LINAK LC -sarja on monien mielestä kansainvälinen suunnannäyttäjä nostopilareiden tehossa ja suorituskyvyssä sekä tyylikkäässä muotoilussa ja sulavasti toimivissa, meluttomissa liiketoiminnoissa.

Joustava johtojenhallinta, lyhyet asennusmitat ja suuri vääntömomentti tekevät LC-sarjasta erittäin monipuolisen nostopilarivalikoiman.

Alla kerromme, mitkä ovat LINAK LC -nostopilarisarjan suurimmat edut terveydenhoitolaitteille.

LINAK – enemmän kuin pelkkä toimittaja.

ReadMoreButton

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä