Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Helppo kohdistaminen lisää tehokkuutta

Sulavat ja tarkat liikkeet ovat usein ratkaisevia tekijöitä terveydenhuollon säädettävissä laitteissa – erityisesti edistyneissä lääketieteellisissä laitteissa. Voimakas LC-nostopilarisarja auttaa parantamaan tehokkuutta tällaisissa tilanteissa. Kerromme tässä, miksi.

Joillekin laitevalmistajille on ensiarvoisen tärkeää hyödyntää kaikki LINAK®-karamoottoritekniikan edut. Nämä valmistajat ovat erikoistuneet pitkälle kehitettyihin terveydenhuollon laitteisiin, joissa monimutkaiset liikesarjat ovat tehokkuuden ydin.

Hammaslääkärintuolit ja toimenpidetuolit ovat hyviä esimerkkejä laitteista, joissa liikekuvioiden tarkkuudella ja muistipaikoilla on erittäin suuri merkitys, samoin kuin teholla ja nostovoimalla, joihin raskaatkaan kuormat eivät vaikuta.

Nostopilari LC3 on suunniteltu juuri tällaisiin käyttökohteisiin. Siinä on edistyksellinen muistipaikkatoiminto, jonka avulla koko laite on helpompi kohdistaa tarkasti paikalleen. Laite voidaan siirtää yhdellä sulavalla liikkeellä oikeaan asentoon, ja vain yksi napinpainallus riittää. Tämä säästää laitetta käyttävien lääkäreiden ja hoitajien aikaa.

Jos laitetta ohjataan LINAK OpenBus™ -järjestelmällä, muistipaikkoja voi olla useita ja erilaisia liikekuvioita runsaasti. Edellä mainitut ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä terveydenhuollon ammattilaisille, sillä heidän on voitava luottaa käyttämiinsä laitteisiin parhaan mahdollisen hoidon varmistamiseksi tehokkaalla tavalla.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä