Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

HB190

Edistyksellinen käsiohjain edistyneisiin terveydenhoitolaitteisiin, kuten leikkauspöytiin ja tasokkaisiin sairaalasänkyihin. Käyttäjät saavat ohjaimen 19 painikkeesta ja 21 merkkivalosta selkeän yleiskuvan laitteen eri säätötoiminnoista, liikesarjoista ja lisätoiminnoista, mikä tehostaa hoitotyötä ja parantaa sen tarkkuutta.

HB190

HB190 on huippuluokan terveydenhoitolaitteisiin suunniteltu edistyksellinen käsiohjain. Ohjaimessa on 9,5 riviä, joilla on yhteensä 19 toimintopainiketta.

Lisäksi ohjaimessa on 21 merkkivaloa, jotka parantavat käyttömukavuutta ilmoittamalla käyttäjälle selkeästi akun ja lukituksen tilan tai huollon tarpeen.

HB190-ohjaimen pitkän käyttöiän takaavat vaihdettava johto ja se on IPX6 Washable DURA™ -standardin mukainen.


HB190-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Monipainikkeinen käsiohjain – ihanteellinen edistyksellisiin liiketoimintoihin

LINAK® HB190 -käsiohjain tekee edistyneiden terveydenhoitolaitteiden monimutkaisten liiketoimintojen ohjauksesta helpompaa kuin koskaan. HB190-ohjaimessa on 19 painiketta, 21 merkkivaloa ja useita hyödyllisiä toimintoja, joita on helppo käyttää.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.