Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

HB200

Langaton käsiohjain LINAK®  OpenBus™ -karamoottorijärjestelmille kaikenlaisiin terveydenhuollon sänkyihin sekä erilaisiin hoitotuoleihin ja -pöytiin. Ohjaimessa on asiakkaan tarpeiden mukaisesti 6–10 pehmeää kosketuspainiketta, ja sillä on myös IPX6-luokitus. Auttaa minimoimaan johtoihin kompastumisen vaaran tilanteissa, joissa hoitohenkilökunta tarvitsee tilaa kaikkialla potilaan ympärillä.

HB200

HB200 Wireless on Bluetooth Low Energy -käsiohjain terveydenhoitolaitteisiin ja hoitosänkyihin. Siinä on 3–5 painikeriviä, ja yksittäiset kanavat lukitaan magneettiavaimella. Yksi LED toimii sekä parikytkennän että paristojen varauksen merkkivalona.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
HB200-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Käsiohjainten käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

Langaton käsiohjain terveydenhuollon karamoottorijärjestelmiin

LINAK®  HB200 on kevyt (98 g) langaton käsiohjain säädettäviin terveydenhoitolaitteisiin, kuten hoitosänkyihin ja -pöytiin. Käyttää Bluetooth® BLE -tekniikkaa

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

HB200-käsiohjaimen parittaminen järjestelmäsi kanssa

Askeleittain läpikäyvä ohje miten sähkökäyttöinen karamoottorijärjestelmä paritetaan HB200-käsiohjaimen kanssa. "Direct Pairing Moden" avulla voit luoda yhteyden muutamassa sekunnissa.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä