Ohjaimet

HB100-punnituslaite

Painonmittausjärjestelmä sairaaloihin ja hoitokoteihin. Se koostuu Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) -painonmittauslaitteesta, näyttöpäätteestä ja joko näytöllisestä käsiohjaimesta HB100 tai Attendant Control Touch (ACT) -kosketusnäytöstä.

HB100-punnituslaite

HB100 on älykäs käsiohjain LINAK®-punnituslaitteelle. Siinä on 2,4-tuumainen värinäyttö ja kaikki tarvittavat näppäimet valikkojen hallintaan, joten näyttöä voidaan käyttää dynaamisesti käsiohjainta vaihtamatta. HB100 tarkistaa järjestelmän automaattisesti ja näyttää vain käytettävissä olevat toiminnot, jotta laitteen käyttökokemus olisi mahdollisimman miellyttävä.

HB100-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

HB100-pikaopas

Tässä pikaoppaassa kuvataan kaikki HB100-ohjaimen ominaisuudet ja käyttöliittymän käyttö.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.