Lisävarusteet

QLCI2

Ihanteellinen punnitusratkaisu sairaaloiden sänkypotilaiden punnitsemiseen. LINAK® OpenBus™ -karamoottorijärjestelmään yhdistettynä älykäs hoitoratkaisu, joka helpottaa sairaanhoitajien ja muun hoitohenkilökunnan työtä.

Tuotekuvaus

QLCI2

Terveydenhuoltoalalle suunniteltu Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) on vaakalisävaruste, jossa on punnitsemistoimintojen lisäksi myös sängystä poistumisen tunnistustoiminto. 

QLCI2:n kotelointi ja sen ainutlaatuiset sivukiinnikkeet tekevät laitteesta helpon asentaa, ja laitteessa on myös IPX6 Washable DURA™ -suojaus. QLCI2 tukee LINAK® OpenBus™ -järjestelmää, joka on erittäin pitkälle mukautettavissa.

Tuotteen datalehti

Esitteet ja käyttöohjeet

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.