Teknologia & trendit

Voima parantaa suorituskykyä, turvallisuutta ja käyttömukavuutta

Joissakin tilanteissa voima määrittelee laitteen suorituskyvyn. Sähkökäyttöiset LC-nostopilarit ovat tehokas LINAK®-tuoteperhe, joka on suunniteltu suurta työntö- ja vetovoimaa edellyttävien korkeussäädettävien terveydenhoitolaitteiden tarpeisiin.

Terveydenhuollon käyttökohteet, kuten leikkauspöydät sekä röntgen- ja muut kehittyneet laitteet, tarvitsevat tavallista enemmän voimaa raskaiden kuormien nostamiseen nopeasti. Tehokkuus, ergonomia ja potilaiden mukavuus riippuvat nostokyvystä.

LINAK® LC -sarja on erittäin tehokkaiden nostopilareiden tuoteperhe, jonka työntö- ja vetovoima täyttävät näiden vaativien käyttökohteiden tarpeet. Yksi ”perheenjäsenistä”, nostopilari LC3, on kehitetty nopean ja voimakkaan nostoliikkeen tuottamiseen tasokkaille terveydenhuollon laitteille, kuten leikkauspöydille ja röntgenlaitteille. Kun LC3-pilaria käytetään järjestelmänä yhdessä ohjausyksikön CO71 (350 W) kanssa, pilarilla voidaan nostaa lähes mitä tahansa – ja nopeasti, sillä 6 000 N:n version enimmäisnopeus on 18,0 mm/s, ja 4 000 N:n version 29,0 mm/s.

Pilarista on saatavana kaksi- ja kolmiosainen sekä erittäin vaativaan käyttöön tarkoitettu versio. Niiden työntövoima on 4 000 N, 5 000 N tai 6 000 N ja vetovoima 4 000 N. Näistä voidaan valita käyttökohteeseen parhaiten sopiva versio. Turvakerroin on 5 molempiin suuntiin, mikä tekee LC3-nostopilareista erittäin vakaita. Tästä syystä ne soveltuvatkin ihanteellisesti leikkaus- ja tutkimuspöytiin, joissa pienilläkin liikkeillä on suuri merkitys.

Avainsanoja tässä ovat vakaus, luotettavuus ja erinomainen suorituskyky – joka ainoalla kerralla.


Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.