Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Monitoimiset nostopilarit erilaisiin käyttökohteisiin

LINAK® LC -nostopilarisarjalla on lähes rajaton määrä käyttökohteita. Pilareiden taustalla toimiva karamoottoritekniikka on perusteellisesti testattu, ja sitä on kehitetty jatkuvasti jo neljän vuosikymmenen ajan. Pilareiden ajattoman muotoilun ansiosta ne soveltuvat mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin. Eikä siinä vielä kaikki.

Pilareista on saatavilla kaksi- ja kolmiosaiset versiot, ja niiden työntövoima on jopa 6 000 N ja vetovoima jopa 4 000 N. Ne suoriutuvat vaivattomasti raskaistakin epäkeskisistä kuormista ja toimivat myös ylösalaisin. LINAK®-nostopilareilla on vähintään IPX4-luokitus, joten ne kestävät vesiroiskeita. Pilareista on kuitenkin olemassa myös versiot, jotka kestävät vesisuihkuja, sillä niiden suojausluokka on IPX6.

Tästä syystä LINAK LC -sarjan nostopilareita käytetäänkin mitä erilaisimmissa terveydenhuollon käyttökohteissa – hoitotuolien ja -pöytien nostamisen kaltaisista perustoiminnoista aina edistyneisiin terveydenhuollon laitteisiin, kuten leikkauspöytiin ja röntgenlaitteisiin. Erityisesti nostopilari LC3 soveltuu hyvin erilaisiin edistyneisiin laitteisiin – esimerkiksi C-kaariin, hoitotuoleihin, hammaslääkärintuoleihin sekä mammografia- ja oftalmologialaitteisiin.

Ei ole mikään ihme, että juuri tämä pilarimallisto on saavuttanut niin suuren suosion. Paitsi että LC-pilarit ovat kestäviä ja toiminnoiltaan monipuolisia, ne on myös helppo asentaa ja niiden johdot voidaan järjestää eri tavoin. Lisäksi ne ovat pienikokoisia ja helposti integroitavissa OpenBus™-järjestelmiin.

Katso alla oleva video ja inspiroidu.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä