Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Meluttomat liiketoiminnot parantavat laitteiden käyttömukavuutta

LC3-nostopilarisarja on markkinoiden hiljaisimpia. LC3-pilarin käyttöääni pysyy miellyttävänä raskaitakin kuormia nostettaessa. Tämä tekee siitä ihanteellisen säädettäviin lääketieteellisiin laitteisiin, joita käytetään meluttomiksi tarkoitetuissa ympäristöissä.

Lääketieteellisten laitteiden käyttöäänellä on yhä enemmän merkitystä. Liian suuri melutaso vaikuttaa haitallisesti työympäristöön sekä lääketieteellisten tutkimusten ja toimenpiteiden aikana tärkeään keskittymiskykyyn. Koska hoitoympäristöt ovat tavallisesti hiljaisia, käyttöääni voi myös häiritä potilaita, kun hoitopöytää tai -tuolia säädetään oikealle korkeudelle tai asentoon. Siksi äänellä on merkitystä.

LINAK® on ottanut tuotteissaan melutason huomioon jo vuosia. Kuuntelemme tarkkaan asiakkaiden palautetta aiheesta ja muokkaamme tuotteitamme tarvittaessa entistäkin meluttomampaan suuntaan.

Hiljainen ääni on muutakin kuin miellyttävä ominaisuus. Tiedät tämän, kun kuulet itse LC3-nostopilarin käyntiäänen sen säätäessä yrityksesi valmistamia laitteita. Kovat äänet aiheuttavat turhaa stressiä leikkauksiin tai muuhun hoitoon tuleville potilaille, joten niitä olisi vältettävä.

Voimakas nostopilari LC3 asettaa markkinoille uudet vaatimukset. Ymmärrät tämän, kun kuulet käyntiäänen omin korvin. Alla oleva video antaa osviittaa äänentasosta.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä