Teknologia & trendit

LINAK – paljon enemmän kuin komponenttitoimittaja

On olemassa paikka, josta yrityksesi saa kaiken tarvitsemansa säädettäviin terveydenhoitolaitteisiinsa. Tarjolla on markkinoiden suurin tuotevalikoima sekä neuvontaa, tukea, tietämystä, markkinatuntemusta ja teknologista osaamista. Mikä parasta – sinne pääsee kaikkialta maailmasta.

Kuvittele, että yrityksesi tekisi yhteistyötä komponenttitoimittajan kanssa, joka huippulaatuisten osien toimittamisen lisäksi tuntee markkinatrendit ja ottaa markkinoiden tarpeet aina huomioon. Tai entäpä jos yritykselläsi olisi kumppani, joka auttaa aina löytämään parhaat mahdolliset vakio- ja erikoisratkaisut?  Valitse valmistaja, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa kattavia sähköisesti säädettäviä järjestelmiä ja tarjoaa tukea ja palveluita sekä paikallistasolla että maailmanlaajuisesti. Yhteistyö edelläkävijän kanssa kannattaa, sillä yrityksesi voi hyödyntää kaikki yli 35 vuoden kokemuksen sekä laajan, laadukkaan ja perusteellisesti testatun tuotevalikoiman tuomat edut.

Sellainen on LINAK®. Olemme kaikkea tätä.

Joustavia järjestelmäratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiin
LINAKin tuotevalikoima on erittäin kattava, eikä se ole mikään sattuma. Vuosikausien kokemuksen pohjalta tiedämme, että kaikki ratkaisut ovat erilaisia. LINAK tarjoaa edistyneisiin lääketieteellisiin laitteisiin laajan järjestelmäratkaisuvalikoiman, joka kattaa monimutkaiset liiketoiminnot, tarkan ja intuitiivisen hallinnan sekä runsaasti lisäarvoa tuovia ominaisuuksia. Yrityksesi voi siis yhden ainoan ratkaisuntoimittajan avulla suunnitella juuri sellaisia sähköisesti säädettäviä laitteita kuin käyttökohteissa tarvitaankin.

LINAK on kaikenkattava järjestelmäntarjoaja
LINAKin menestyksen salaisuus on jo vuosikymmenten ajan ollut asiakkaiden kuunteleminen. Olemme enemmän kuin pelkkä komponenttitoimittaja, sillä tarjoamme yhteistyötä laitteiden kehitysvaiheesta aina testaukseen ja integrointiin. Meillä on yli 30 paikallista toimipistettä eri puolilla maailmaa, ja tarjoamme niiden kautta asiakkaillemme jatkuvaa tukea ja palvelua – myös sen jälkeen, kun projekti on jo toteutettu. Kun yrityksesi valitsee kumppanikseen LINAKin, se voi hyödyntää ratkaisuissaan vuosikymmenten aikana kertyneen kokemuksen ja käyttökohteiden tuntemuksen.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.