Teknologia & trendit

Monipuolinen nostopilarivalikoima tuo joustavuutta suunnitteluun

Olemme jo neljän vuosikymmenen ajan hyödyntäneet osaamistamme ja kokemustamme joustavien liikejärjestelmien ja -ratkaisujen suunnittelussa, jotta asiakkaamme voisivat suunnitella omat laitteensa mahdollisimman vapaasti. Nykypäivänä LINAK® toimittaa karamoottoriratkaisuja mitä moninaisimpiin terveydenhuollon käyttökohteisiin.

Suunnittelunvapaus on etu, jonka monet LINAKin® asiakkaat haluavat säilyttää. Siksi pidämmekin tuotevalikoimamme niin laajana. Haluamme tarjota monipuolisia karamoottoriratkaisuja, ohjausyksikköjä ja ratkaisuja, jotka soveltuvat lähes mihin tahansa kuviteltavissa olevaan terveydenhuollon käyttökohteeseen.

LC-nostopilarisarja on vain yksi esimerkki joustavuudesta, joka on olennainen osa LINAKin tuotekehitystä. LC-nostopilareilla voidaan toteuttaa monimutkaisia liiketoimintoja, tarkkaa ja intuitiivista hallintaa sekä erilaisia lisätoimintoja tarjoavissa järjestelmissä. Pilarit sulautuvat ympäristöönsä saumattomasti.

LINAK-nostopilari LC3 on kehitetty erityisesti nostovoimaa silmällä pitäen. Se on kuitenkin ihanteellinen myös kohteisiin, joissa tarvitaan erilaisia liikkeitä ja liikesarjoja. Esimerkiksi leikkauspöytiä on usein voitava kallistaa vaakasuunnassa tai liu’uttaa.

LC3-nostopilaria käytettäessä karamoottori voidaan asentaa pilarin sivuun. Tämä tuo joustavuutta laitteiden suunnitteluun – erityisesti tilanteissa, joissa halutaan enemmän liiketoimintoja tai lisävarusteita. Lisävarusteita voidaan asentaa LC3-pilareiden kaikille neljälle sivulle– myös samanaikaisesti.

Lyhyesti sanottuna yrityksesi voi hyödyntää kaikki edistyneen tekniikan ja tyylikkään muotoilun tuomat edut laitteensa suunnittelusta tinkimättä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.