Teknologia & trendit

Johtojenhallinta helpottaa suunnittelua, asennusta ja puhdistamista

Olipa yrityksesi sitten lisäämässä liiketoimintoja toimenpidetuoleihin, röntgenlaitteisiin tai muihin kehittyneisiin terveydenhuollon laitteisiin, hyvin suunniteltu johtojenhallinta on ensiarvoisen tärkeää ja tuo laitteisiin monia muita etuja.

LINAK® LC -nostopilarin johtojenhallinta on tarkoin harkittu. Ensinnäkin hyvä johtojenhallinta tekee laitteista huomattavasti helpompia koota ja asentaa, ja kun johdot ovat pilarin sisällä, pilari on tavallista nopeampi puhdistaa. Piilotetut johdot auttavat myös vähentämään bakteerien määrää, mikä on ensiarvoisen tärkeää sairaaloissa ja muissa hoitoympäristöissä. Lisäksi laitteet ovat tyylikkäämpiä, kun johdot eivät roiku esillä.

Sekä kaksi- että kolmiosaisen LC3-nostopilarin johdot ovat näkyvillä vain niissä kohdissa, joissa pilari liitetään muihin laitteisiin tai verkkovirtaan. Tämä ei tee järjestelmästä yhtään vähemmän joustavaa eikä rajoita suunnittelua, vaan pikemminkin päinvastoin.

Pilarin läpi voidaan viedä jopa kaksi johtoa, ja erilaiset ylä- ja alapäätylaipat tuovat vapautta laitteiden suunnitteluun. Itse asiassa LC3-pilareille on yhteensä yli 30 erilaista virtajohdon, käsiohjaimen johdon, moottorin johdon ja maadoitetun profiilin läpivientiyhdistelmää.

Helppo, nopea, tyylikäs ja vaivaton puhdistaa!

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.