Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Suuri vääntömomentti parantaa laitteiden vakautta

Epäkeskiset kuormat voivat aiheuttaa turvallisuusriskin, jos laitetta ei ole suunniteltu kestämään niitä. LINAK® LC -sarjan nostopilareita käytettäessä tämä ei kuitenkaan ole mikään ongelma. Pilarit on suunniteltu ja valmistettu vakautta ja sulavaa toimintaa silmällä pitäen.

Useimmissa tasokkaissa terveydenhoidon laitteissa vakaus ja voima ovat ehdottomia vaatimuksia. Jos kuorma on esimerkiksi leikkauspöydän toisella puolella tai röntgenlaitteen tasapaino vaihtelee, pöytää tai laitetta nostavan pilarin on silti toimittava tasaisesti ja täysin moitteettomasti.

Tähän tarvitaan paitsi paljon nostovoimaa, myös suuri vääntömomentti. LINAK®-nostopilarista LC3 löytyy molempia. Ne olivat itse asiassa tuotesuunnittelun ja -kehityksen ydinalueita.

Tämän nostopilarin avulla yrityksesi voi tarjota säätöratkaisuja, jotka kestävät suuria epäkeskoisia kuormia nostovoimasta ja vakaudesta tinkimättä.

Tarjoamme LC3-nostopilarista kahta eri versiota erilaisiin käyttökohteisiin.

Kaksiosaisessa versiossa on erittäin suuri dynaaminen vääntöjäykkyys (jopa 2 100 Nm), mikä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi C-kaarten kanssa kohteissa, joissa tasapaino vaihtelee laitteen liikkuessa.

Kolmiosaisessa versiossa taas yhdistyvät toisiinsa voima ja nopeus. Vääntöjäykkyys on siinäkin suuri (jopa 1 400 Nm dynaamisena), mutta erittäin suuren työntövoiman (6 000 N) ansiosta yrityksesi voi sen avulla tarjota markkinoiden vakaimpia leikkauspöytiä, röntgenlaitteita ja hoitopöytiä.

LC3-nostopilari on vakaa ja turvallinen käyttää kuormituksesta riippumatta.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä