Teknologia & trendit

CO-Link™

CO-Link™ on LINAK-konsepti, jonka avulla yrityksesi voi kaksinkertaistaa karamoottorijärjestelmänsä kanavien määrän varastostaan löytyvillä LINAK-tuotteilla. Myös järjestelmän teho kaksinkertaistuu, ja kaikkia toimintoja voidaan ohjata yhdellä käsiohjaimella.

Kaksi ohjausyksikköä ja vain yksi käsiohjain
Toisinaan karamoottorijärjestelmissä tarvitaan enemmän kuin neljä kanavaa. Pitkälle kehitettyihin terveydenhuollon sovelluksiin, kuten erikoissängyt ja erilaiset hoitotuolit ja -pöydät, tarvitaan enemmän kanavia useammille karamoottoreille tai muille toiminnoille. Tähän tarkoitukseen sopii yhdessä LINAK CO61, CO65 ja CO71 -ohjausyksiköiden kanssa käytettäväksi CO-Link. 

  • Jopa kahdeksan karamoottoriliitäntää ja enemmän tehoa (2 x 200 W)
  • Yksinkertainen asennus kaapeleilla ja räätälöidyt ohjelmistot
  • Sujuva logistiikka jo käytössä olevien tuotteiden avulla

CO-Link ei ole tuote. Se on LINAKin kehittämä konsepti ja tarkoitettu vastaamaan säädettäviä terveydenhuollon erikoissovelluksia valmistavien asiakkaidemme tarpeisiin. Nämä sovellukset vaativat yleensä enemmän kuin perinteiset nelikanavaiset ratkaisut.

Kahdeksan karamoottoria erikoissovelluksiin
CO-Linkin avulla voi luoda monipuolisia säätöjä terveydenhuollon erikoissovelluksiin. Sen lisäksi, että konsepti tarjoaa mahdollisuuden liittää toisen ohjausyksikön ja siten kaksinkertaistaa karamoottorien määrän, se myös lisää tehoa. Kahden ohjausyksikön yhdistäminen kaksinkertaistaa tehon. Kaikkia toimintoja ohjataan yhdellä käsiohjaimella.

Tilaa johto ja lataa räätälöity ohjelmisto
LINAK on tehnyt helpoksi luoda CO-Linkin, jolloin uutta ja kallista järjestelmää ei tarvita. Tarvitaan vain kaksi ohjausyksikköä, jotka yhdistetään kaapelilla tavallisen LINAK-kytkentärasian kautta. Ohjausohjelmisto on räätälöity sovellukseen ja sen käyttöönotto on helppoa.

Rakenna ratkaisu käyttäen sitä, mitä sinulla jo on
Erikoissänkyjä ja muita pitkälle kehitettyjä terveydenhuollon sovelluksia ei luonnollisestikaan myydä yhtä paljon kuin vaikkapa tavallisia sairaalasänkyjä ja potilasnostimia. Juuri siksi CO-Link -konseptissa hyödynnetäänkin niitä LINAK-tuotteita, jotka löytyvät yrityksesi varastosta. Samat karamoottorit, ohjausyksiköt ja ohjaimet käyvät hyvin. Tämä nopeuttaa logistiikkaa ja tuo lisää joustavuutta asiakkaiden muutoskyselyihin.

 
CO-Link play-icon

LINAK CO-Link™ - kehittynyttä liikettä kaksinkertaisella voimalla

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.