Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

CO53

Sähkökäyttöisiin karamoottorijärjestelmiin suunniteltu 5-kanavainen ohjausyksikkö säädettävässä terveydenhoitolaitteessa. Yksikössä on kaksi OpenBus™-porttia, joiden ansiosta yrityksesi voi lisätä tuotteisiinsa ylimääräisiä lisäarvoa tuovia toimintoja, kuten hoitajan ohjaimen (ACC tai ACO), sängynalusvalon tai muun vastaavan. Yksikössä on intuitiivinen johtojenhallinta, ja sillä on myös IPX6-luokitus.

CO53

LINAK®-ohjausyksikkö CO53 on OpenBus™-tuotevalikoimamme uusin jäsen. Tässä pienessä ja kompaktissa yksikössä on 190 watin virtalähde, ja se tuo mahdollisuuden lisätä useita käsiohjaimia tai muita OpenBus-lisävarusteita laitteisiin, joihin tarvitaan tavallista edistyneempiä toimintoja.

CO53-yksikön suurimpia etuja:

  • Jopa 5 kanavaa
  • Kaksi OpenBus-porttia joko kahdelle käsiohjaimelle tai yhdelle käsiohjaimelle ja lisävarusteelle
  • Ainutlaatuinen OpenBus-turvakonsepti, joka estää karamoottorin tahattomat liikkeet
  • Erikoisohjelmistolla voidaan esimerkiksi lisätä laitteisiin räätälöityjä ja turvallisia liikesarjoja
  • Erittäin helppo johtojenhallinta
  • Useita asennusvaihtoehtoja
  • Bluetooth®

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
CO53-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Ohjausyksiköiden käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

CO53-ohjausyksikkö

Tässä 5-kanavaisessa ohjausyksikössä on kaksi OpenBus™-porttia, joiden ansiosta yrityksesi voi lisätä tuotteisiinsa ylimääräisiä lisäarvoa tuovia toimintoja, kuten hoitajan ohjaimen (ACC tai ACO), sängynalusvalon tai muun vastaavan. Yksikössä on intuitiivinen johtojenhallinta, ja sillä on myös IPX6-luokitus.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on stretchers

Akkukäyttöisiä toimintoja ja käyttömukavuutta mobiilisovelluksiin. LINAK tarjoaa järjestelmäratkaisuja paareihin, liikuteltaviin sairaalasänkyihin ja muihin siirreltäviin kohteisiin.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Karamoottorijärjestelmät leikkauspöytiin

Voimaa, tarkkuutta ja sujuvaa liikettä vaativaan leikkaussalikäyttöön

Voima ja nopeus

Tehosta laitteidesi liikkeitä sekä voimalla että nopeudella. LINAK-järjestelmillä saat lisää nostokapasiteettia – nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä