Lisävarusteet

MJB5 Plus -yksikön hakkurivirtalähde

MJB5 Plus on modulaarinen kytkentärasia lineaarisiin karamoottorijärjestelmiin. Se soveltuu ihanteellisesti sellaisiin terveydenhuollon käyttökohteisiin, joissa tarvitaan ylimääräinen virtalähde sängynalusvalolle tai elektroniikkalaitteiden lataamiseen.

MJB5 Plus -yksikön hakkurivirtalähde

Modulaarinen kytkentärasia MJB5 Plus on suunniteltu käytettäväksi OpenBus™-ohjausyksikköjen kanssa.

MJB5 Plus -yksikön avulla terveydenhoitolaitteisiin voidaan yhdistää useita käsiohjaimia tai hoitajan ohjaimia. Sitä voidaan käyttää myös elektroniikkalaitteiden lataamiseen tai sängynalusvalon tai muiden lisälaitteiden liittämiseen.

MJB5 Plus ja 5 V:n hakkurivirtalähde, versio 502-010
Hakkurivirtalähdettä käytetään, jos hoitosängyn lähelle tarvitaan ylimääräinen virtalähde esimerkiksi elektroniikkalaitteiden lataamista varten. Sen avulla voidaan myös liittää kumppanimme toimittama yövalo. Se liitetään modulaarisella liittimellä suoraan MJB5 Plus -yksikön liitäntään 2. Hakkurivirtalähde ilmaisee käsiohjaimen merkkivalon avulla, onko virransyöttö käytössä vai poissa käytöstä.

MJB5 Plus -yksikön hakkurivirtalähteen datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

MJB5 Plus – modulaarinen kytkentärasia

MJB5 Plus on modulaarinen kytkentärasia, joka on suunniteltu käytettäväksi LINAK® OpenBus™ -ohjausyksikköjen kanssa. Ohjausyksikön avulla karamoottorijärjestelmään voidaan yhdistää useita käsiohjaimia tai hoitajan ohjaimia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.