Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

MJB5 Plus -yksikön yhdyskäytävä

MJB5 Plus on modulaarinen kytkentärasia OpenBus™-ohjausyksikköjä käyttäviin lineaarisiin karamoottoreihin. Sairaalan infrastruktuuriin yhdistettävä kytkentärasia mahdollistaa esimerkiksi hoitajankutsutoiminnon ja sängystäpoistumisilmoitusten käytön.

MJB5 Plus -yksikön yhdyskäytävä

Modulaarinen kytkentärasia MJB5 Plus on suunniteltu käytettäväksi OpenBus™-ohjausyksikköjen kanssa.

MJB5 Plus -yksikön avulla terveydenhoitolaitteisiin voidaan yhdistää useita käsiohjaimia tai hoitajan ohjaimia. Sitä voidaan käyttää myös elektroniikkalaitteiden lataamiseen tai sängynalusvalon tai muiden lisälaitteiden liittämiseen.

MJB5 Plus -yksikön versiot 504-010 ja 504-020
MJB5 Plus on yksinkertainen kytkentärasia, jolla sängyn voi yhdistää sairaalan tai hoitokodin infrastruktuuriin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi palvelu- ja hoitajankutsujärjestelmissä.

Ilmoitukset on tarkoitettu vain työskentelyn avuksi – ei hätätilanteisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
MJB5 Plus -yksikön yhdyskäytävän datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Lisävarusteiden käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

MJB5 Plus – modulaarinen kytkentärasia

MJB5 Plus on modulaarinen kytkentärasia, joka on suunniteltu käytettäväksi LINAK® OpenBus™ -ohjausyksikköjen kanssa. Ohjausyksikön avulla karamoottorijärjestelmään voidaan yhdistää useita käsiohjaimia tai hoitajan ohjaimia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä