Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

FS

LINAK Foot Switch (FS) on sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien ohjain. Soveltuu hyvin fysioterapiaan tarkoitettuihin sänkyihin, hammaslääkärintuoleihin ja erilaisiin teollisuuden työpisteisiin.

FS

Jalkaohjain on modulaarinen järjestelmä, joka on suunniteltu käytettäväksi LINAK-ohjausyksiköiden kanssa. 

LINAKin jalkaohjain on suunniteltu fysioterapiaan tarkoitettuihin sänkyihin, sairaalasänkyihin, hammaslääkärintuoleihin, toimenpidetuoleihin, atk-työpisteisiin, toimistopöytiin, jne. Sitä voidaan käyttää myös irrallisena tuotteena teollisuuden sovelluksissa.

Jalkaohjain on modulaarinen järjestelmä, joka koostuu neljästä osasta:

  • Vasen poljinyksikkö (kahdella polkimella)
  • Oikea poljinyksikkö (kahdella polkimella) 
  • Kaksi erilaista elektroniikkayksikköä: yksi- tai kaksikanavaiseen ohjaukseen

FS-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

2D-piirustuksen kuvake

2D-kuvat

3D-mallin kuvake

3D-mallit

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.