Ota yhteyttä meihin
Maatila

Maatalouden ilmanvaihtojärjestelmät

Sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät auttavat pitämään karjan terveenä navetoissa ja eläinsuojissa, ja ne varmistavat raikkaan ilmansaannin älykkäästi sääolosuhteisiin sopeutettuna.

Eläinsuojien ilmanvaihto

Pidä karja terveenä luotettavalla ilmanvaihdolla

Karjan hyvinvointiin sekä ruoantuotannon moitteettomaan hygieniaan kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Karjasuojien sisäilman parantamisessa on otettava huomioon myös tehokkuudelle asetetut vaatimukset. Älykkäisiin karamoottoreihin perustuvan ilmanvaihdon avulla voidaan muun muassa:

  • säädellä raikkaan ilman virtausta ja lämpötilaa karjan hyvinvoinnin ja sisäilman optimoimiseksi
  • tarkkailla ja kerätä tietoja karjasuojasta ja optimoida niiden avulla ilmanvaihto
  • saada käyttöön joustava ja helposti integroitava ratkaisu, joka ei tarvitse juuri ollenkaan huoltoa

Karjan terveyden ja hyvinvoinnin varmistaminen on avainasemassa, kun maatalous halutaan pitää kannattavana. Tuloilman määrää, lämpötiloja, hiilidioksiditasoja ym. on tarkkailtava ja ne on sopeutettava vallitseviin sääolosuhteisiin. Sähkökäyttöisillä karamoottoriratkaisuilla voidaan säätää tuloilmaventtiileitä, tuuletusläppiä ja luukkujen nostimia missä tahansa karjasuojan osassa, minkä lisäksi ne tuottavat käyttökelpoista paikkatietoa järjestelmään.

Ilman laadun tarkkailu ja hallinta
Nykyään eläinsuojien ilmanvaihtojärjestelmiltä vaaditaan paljon muutakin kuin ikkunoiden aukaisua ja sulkemista. Terveydelle haitalliset kaasut ja pölyt on poistettava tiloista ja niin lämpötilan kuin hiilidioksiditasojenkin on oltava sopivat. LINAKin karamoottoriratkaisujen avulla karjankasvattajat voivat valvoa, hallita ja säätää tuloilman määrää milloin tahansa.

Paikkatietoa karamoottoreista
Eläinsuojien olosuhteet muuttuvat jatkuvasti sään mukaan. Älykkäiden karamoottoreiden jatkuvan takaisinkytkennän yhdistäminen sisäilmaa tarkkailevien anturien tietoihin mahdollistaa karjasuojien ilmanvaihdon kattavan valvonnan sekä automatisoinnin.

Helposti integroitava ja mukautettava ratkaisu
Kaikki eläinsuojat ovat erilaisia. Sen vuoksi LINAKin karamoottoriratkaisut on suunniteltu niin, että ne täyttävät kaikki vaatimukset ja voidaan yhdistää useimpiin järjestelmiin. Ne toimivat erittäin ankarissakin – pölyisissä, kosteissa tai jopa märissä – olosuhteissa, eikä niitä tarvitse huoltaa.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA25
Lineaariset karamoottoriratkaisut - Eläinsuojien ilmanvaihtojärjestelmien portaaton säätö play-icon

Sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut - Eläinsuojien ilmanvaihtojärjestelmien portaaton säätö

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on ventilation and farming solutions

Sähkökäyttöinen LINAK-karamoottori on itsestäänselvä valinta kosteissa, pölyisissä, lämpötilaltaan vaihtelevissa tai muuten haastavissa olosuhteissa. Onhan toimiva ilmanvaihtojärjestelmä maanviljelijälle todella tärkeä.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Karamoottoriratkaisut maataloudelle

Sähkökäyttöiset karamoottorit auttavat säätämään ilmastointia, optimoimaan ruokintalaitteita ja tarjoamaan älykästä ilmanvaihtoa talleihin ja navettoihin eri puolilla maailmaa.

Näytä enemmän

Eläinsuojien ilmanvaihtoon liittyvät videot

Lue lisää eläinsuojien ilmanvaihdossa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä