Ota yhteyttä meihin
Materiaalinkäsittely

Keräilyrobottiratkaisut

LINAK-karamoottorit auttavat nostamaan ja laskemaan automatisoiduissa varastoissa käytettävien keräilyrobottien nostotasoja.

Keräilyrobotti

Mobiilirobottien tasojen nostamiseen suunnitellut karamoottorit

Keräilyrobotteja käytetään monimutkaisissa varastoympäristöissä, joissa ne saavat tehtävänsä varaston älyjärjestelmältä. Tämä edellyttää robottien reaaliaikaista valvontaa. Robotit vastaavat raskaimmista töistä, joten koko järjestelmän toiminnan joustavuus ja tehokkuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Keräilyroboteissa käytettävissä LINAK®-karamoottoreissa tärkeimpiä ominaisuuksia:

  • Paljon voimaa kompaktissa paketissa mutta kuitenkin energiatehokas
  • Tilanvalvonta ja huoltojen ennakointi
  • Pitkä käyttöikä ja luotettavuus

Automatisoiduissa varastoissa itsenäiset mobiilirobotit tuovat telineet tai hyllyt keräilijälle. Näin keräilijän ei tarvitse haaskata aikaa siirtymällä jatkuvasti paikasta toiseen. Robotteihin on integroitu pystysuuntainen nostolava, jonka avulla hyllyjä ja telineitä nostetaan, lasketaan ja siirretään.

 
Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä nyt
 

Paljon voimaa kompaktissa paketissa mutta kuitenkin energiatehokas
Robotin ulkomitat määräytyvät hyllyjen ja telineiden kapeuden mukaisesti. Koska robotissa on oltava akku, ajoyksikkö ja navigointilaite, nostoyksikölle ei jää paljon tilaa. LINAK-karamoottorien pieni koko ja energiatehokkuus tekevät niistä ihanteellisia itsenäisiin mobiilirobotteihin. Jopa 48 voltin syöttöjännite, vakiotyyppiset tietoliikennerajapinnat, kuten CANopen tai IO-Link, ja jopa 15 000 N:n työntövoima ovat vain esimerkkejä LINAK-karamoottorien ominaisuuksista.

Tilanvalvonta ja huoltojen ennakointi
Reaaliaikainen valvonta on välttämätöntä, jotta varastonhallintajärjestelmä voisi pitää varaston toiminnan mahdollisimman tehokkaana. LINAK-karamoottorien sisäänrakennettu ohjauselektroniikka mahdollistaa tilanvalvonnan ja robottien tehokkaan hallinnan mukauttamalla robotin kapasiteetin varaston todellisiin tarpeisiin. Huoltojen ennakoinnin ansiosta karamoottorien huoltovälit on helpompi ajoittaa, mikä pitää robottien käyttöasteen korkeana.

Pitkä käyttöikä ja luotettavuus
Varastot pyritään pitämään ympärivuorokautisessa käytössä asiakkaiden odotusten täyttämiseksi. Huoltojen ja korjausten aiheuttamat käyttökatkokset on pidettävä minimissään. Koska LINAKin karamoottorit on testattu perusteellisesti ja ne toimivat erittäin luotettavasti, niiden käyttöaste on korkea eikä niitä tarvitse huoltaa kovin usein. LINAKin Long Life -karamoottorien ja B10-käyttöikälaskurin ansiosta karamoottorien huoltovälit voidaan mukauttaa robottien huoltoaikatauluihin.

Näytä enemmän
Sähkökäyttöinen LINAK-karamoottori LA36
Materiaalinkäsittelyn perusteet – ainutlaatuinen liikkuva robotti työn touhussa LINAKin® koneistusyksikössä play-icon

Materiaalinkäsittelyn perusteet – ainutlaatuinen liikkuva robotti työn touhussa LINAKin koneistusyksikössä

play-icon

Hiiliharjattomat DC-moottorit | Actuator Academy™

play-icon

B10-käyttöikä | Actuator Academy™

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Karamoottorit materiaalinkäsittelyn mobiilirobotteihin

LINAK toimittaa luotettavia ratkaisuja materiaalinkäsittelyn nostolaitteisiin. Katso, miksi sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisumme soveltuvat ihanteellisesti mobiilirobotteihin ja trukkeihin.

Materiaalinkäsittelyratkaisut

Älykkäät ja luotettavasti toimivat sähkökäyttöiset karamoottorit ja nostopilarit automatisoitujen varastojen ja tuotantolinjojen nostolaitteisiin.

Näytä enemmän

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä