Ota yhteyttä meihin
Ajoneuvot

Ajoneuvot liikuntarajoitteisille

Ajoneuvot liikuntarajoitteisille

Karamoottoriratkaisut liikuntarajoitteisten ajoneuvoihin

Ikääntyneiden ja erikoisajoneuvoja tarvitsevien henkilöiden määrä kasvaa jatkuvasti. Sen vuoksi autoihin asennettavien apuvälineiden kehittämiseen panostetaan nyt entistä enemmän. Nosturien, ovien, takaluukkujen ja luiskien on oltava mahdollisimman helppokäyttöisiä, joustavia, kestäviä ja ennen kaikkea turvallisia käyttää. LINAKin karamoottorit tarjoavat laitevalmistajille useita merkittäviä etuja.

  • Vähän energiaa kuluttavat karamoottorit, jotka ovat helppoja integroida ja turvallisia käyttää
  • Helposti asennettavat ja huoltovapaat ratkaisut
  • Kestävät tuotteet, jotka on testattu toimimaan vaativissakin olosuhteissa

Monet asiat ovat vaikeita liikuntarajoitteisille. Autossa täytyy pystyä kauko-ohjaamaan kuljettajan paikalta yksinkertaisia sovelluksia, ja pelkkä autoon nouseminen ja sieltä poistuminen voi olla hankalaa. LINAK valmistaa karamoottoriratkaisuja, joiden avulla voidaan liikuttaa liukuovia, säätää istuimia, ohjauspyörää ja astinlautaa sekä kauko-ohjata takaluukkua, pyörätuoliliuskoja ja nostimia.

Paranna turvallisuutta luotettavilla karamoottoreilla
LINAKin karamoottorit ovat älykkäitä, ja ne voidaan helposti integroida useimpiin ohjausjärjestelmiin. Jatkuvan takaisinkytkennän ansiosta kuljettajat voivat tarkkailla ja säätää näkymättömissä olevien karamoottorien liikettä. Kompaktin koon ja 12 tai 24 voltin sähköjärjestelmän ansiosta sähkökäyttöisten karamoottoreiden integrointi on todella helppoa.

Valitse huoltovapaa ratkaisu
Sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei ole letkuja, pumppuja tai kompressoreita toisin kuin hydraulisissa ja paineilmatoimisissa järjestelmissä. Näin ollen ne eivät myöskään vuoda öljyä tai tarvitse säännöllistä huoltoa. LINAKin ratkaisuissa tarvitaan vain virtajohto ja tiedonsiirtokaapeli karamoottoreiden yhdistämiseksi ohjausyksikköön, minkä ansiosta järjestelmä on erittäin helppo asentaa.

Huolellisesti testatut tuotteet, joihin voit luottaa
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti niiden kestävyyden ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Korkean IP-luokituksen (International Protection) ansiosta karamoottorimme kestävät ankaria olosuhteita, joissa ne joskus voivat joutua toimimaan.
Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA25
Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

Tiedostot

Focus on vehicles and mobility

LINAK tarjoaa liikuntarajoitteisten autoilijoiden avuksi monenlaisia pienjännitteisiä karamoottoreita. Lue tästä esitteestä, miksi LINAK on täydellinen kumppani juuri tähän tarkoitukseen.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Ratkaisut ajoneuvoihin

LINAK-karamoottoreiden avulla ajoneuvojen käyttäjät voivat avata takaluukun, laskea luiskan tai portaat ja säätää peilejä turvallisesti.

Näytä enemmän

Liikuntarajoitteisten ajoneuvoihin liittyvät videot

Lue lisää liikuntarajoitteisille kuljettajille ja matkustajille tarkoitetuissa ajoneuvoissa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin play-icon

Plug & Play™ -liikkeen lisääminen teollisuuden käyttökohteisiin

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä