Ota yhteyttä meihin
Maatila

Ruokinta-automaatiojärjestelmät

Kun ruokinta-automaatiossa käytetään älykkäitä sähkökäyttöisiä karamoottoreita, karjankasvattajat voivat säätää rehun syöttöä ja valvoa karjaa ruokinnan aikana.

Ruokinta-automaatio

Kehittynyttä ruokinta-automaatiota karamoottoriratkaisuilla

Ruokinnan aikana karjatilalla on usein kiirettä. Näin on etenkin suurilla maatiloilla, joissa rehun määrä, laatu ja sekoitussuhde voi vaihdella. Jotkin eläimet tarvitsevat erityisrehua sairauden tai tiineyden vuoksi, kun taas toiset on ruokittava yhtä aikaa. Kun ruokinta-automaatioon lisätään mukautetut sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut, valmistajat voivat tarjota karjankasvattajille:

  • Tarkan rehun syötön automaation
  • Helpomman ruokintaprosessin, joka vapauttaa aikaa karjan tarkkailuun
  • Puhtaan ja vähäisen huoltotarpeen ratkaisun, joka on yhteensopiva useimpien ohjausjärjestelmien kanssa

Kaikkien eläinten ruokkimiseen kuluu paljon aikaa. Tämä koskee etenkin suuria maatiloja, joissa karjan ikä ja kunto voi vaihdella paljon, jolloin tarvitaan monia erilaisia rehusekoituksia. Sähkökäyttöisillä karamoottoriratkaisuilla voidaan toteuttaa ruokintayksiköissä ja annostelijoiden venttiileissä tarvittava liike. Viimeksi mainitut ovat usein käyttäjän ulottumattomissa, jolloin sähkökäyttöisen ratkaisun käyttö on turvallisempaa ja käytännöllisempää.

Optimoi rehun syöttö ja vähennä hukkaan menevän rehun määrää
Nykyaikaisen ruokinta-automaation ansiosta karjankasvattaja voi sekoittaa rehuannokset erikseen jokaiselle eläimelle ja LINAKin karamoottoriratkaisun avulla ne voidaan jakaa suunnitelman mukaisesti. LINAKin karamoottorit voidaan yhdistää saumattomasti osaksi useimpia ruokintajärjestelmiä, ja niiden antaman palautteen ansiosta hukkaan menevän rehun määrä vähenee sähkökatkojen tai muiden hätäpysäytysten aikana.

Vapauttaa aikaa karjan tarkkailuun
Älykkäiden karamoottoriratkaisujen avulla automatisoidut ruokintajärjestelmät voivat koordinoida rehusäiliöiden avaamisen. Näin karjankasvattajille jää enemmän aikaa valvoa eläimiä ruokinnan aikana, ja he voivat keskittyä sairastuneisiin ja muihin tavallista enemmän huomiota tarvitseviin eläimiin.

Luotettava ja puhdas ratkaisu, jonka huoltotarve on vähäinen
Sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei ole pumppuja, letkuja tai kompressoreita. Näin ollen niissä ei ole lainkaan heikkoja kohtia, eivätkä ne vuoda rehun pilaavaa öljyä. LINAKin ratkaisut on helppo mukauttaa ja asentaa, eivätkä ne vaadi juurikaan huoltoa. Perusteellisen testauksen ansiosta karamoottorimme toimivat ankarissa, pölyisissä ja jopa kosteissa olosuhteissa ja kestävät pesua.

Näytä enemmän
Lineaarinen karamoottori LA25
LINAKin karamoottoriratkaisut – maatalouden automatisoidut ruokintajärjestelmät tuotannon optimointiin play-icon

LINAKin karamoottoriratkaisut – maatalouden automatisoidut ruokintajärjestelmät tuotannon optimointiin

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Focus on ventilation and farming solutions

Sähkökäyttöinen LINAK-karamoottori on itsestäänselvä valinta kosteissa, pölyisissä, lämpötilaltaan vaihtelevissa tai muuten haastavissa olosuhteissa. Onhan toimiva ilmanvaihtojärjestelmä maanviljelijälle todella tärkeä.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Karamoottoriratkaisut maataloudelle

Sähkökäyttöiset karamoottorit auttavat säätämään ilmastointia, optimoimaan ruokintalaitteita ja tarjoamaan älykästä ilmanvaihtoa talleihin ja navettoihin eri puolilla maailmaa.

Näytä enemmän

Ruokinta-automaatioon liittyvät videot

Lue lisää ruokinta-automaatiossa käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä play-icon

IC- ja BUS-väyläohjauksella voi seurata karamoottorien liikettä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä