Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

BA22

LINAK-ohjausyksiköille suunnitellussa seuraavan sukupolven ympäristöystävällisessä litiumioniakussa on parannettu suojaus ja kaksi PCP-liitintä. Soveltuu ihanteellisesti terveydenhuollon käyttökohteisiin, joissa edellytetään IPX6 Washable -suojausluokkaa.

BA22

BA22-litiumioniakun kotelossa on ylimääräinen mekaaninen suojaus, ja se on suunniteltu erityisesti käytettäväksi PCP 2.0 -liitännällä varustetuille ohjausyksiköille. Tämä suorituskykyinen ja turvallinen IPX6 Washable -suojattu akku on kevyt, siinä on sisäinen laturi, ja sen kapasiteetti on 2,9 Ah.

BA22-litiumioniakun muita etuja:

  • Pidempi käyttöikä
  • Pikakiinnityksen ja LINAKin asennuskiinnikkeen ansiosta akku on helppo irrottaa ja kiinnittää laitteeseen tai ohjausyksikön alapuolelle
  • Akku ilmoittaa latauksen tilan ohjausyksikölle. Ohjausyksiköstä tieto puolestaan välittyy käsiohjaimeen tai Service Data Tool -huoltotyökaluun.
  • Uusi, ilmanvaihdoltaan tehostettu rakenne poistaa paineen ja tuo näin lisäsuojaa. Tämä tarkoittaa sitä, että vähintään yhdellä sivulla on oltava 5 cm vapaata tilaa, jottei ilmanvaihto ilmanpoistoaukon kohdalla tukkeutuisi hätätilanteissa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
BA22-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Lisävarusteiden käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Karamoottorijärjestelmät leikkauspöytiin

Voimaa, tarkkuutta ja sujuvaa liikettä vaativaan leikkaussalikäyttöön

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Erittäin suorituskykyinen akku

Uusi, innovatiivinen LINAK BA22 -litiumioniakku on kehitetty terveydenhuollon käyttökohteisiin, joissa edellytetään hyväksyntää lääketieteelliseen käyttöön ja IPX6 Washable -suojausluokkaa.

Akku BA22

Uusi, kevyt ja innovatiivinen LINAK BA22 -litiumioniakku – nyt saatavilla parannetulla suojauksella, kahdella PCP*-liittimellä ja 2,9 Ah:n kapasiteetilla.

Jos jokin LINAK-tuotteissa käytetyistä litiumioniakuista todetaan vialliseksi takuun nojalla, LINAK lähettää uuden tuotteen asiakkaalle. LINAK kiistää nimenomaisesti kaikki muut hyvitykset. LINAK ei ole missään tapauksessa tai olosuhteissa vastuussa minkäänlaisista korvauksista tai epäsuorista, satunnaisista tai seurannaisvahingoista tai -tappioista, jotka aiheutuvat mistä tahansa tapahtumasta, jossa litiumionikennon ominaisuuteen liittyy mahdollinen lämpöläpilyöntiriski. LINAK ei myöskään ole vastuussa siitä, miten LINAK-tuotetta käytetään. Lisäksi LINAK kiistää voittojen menetykset, epäonnistumisen odotettujen säästöjen saavuttamisessa, muun kolmannen osapuolen asiakastamme kohtaan esittämät vaateet tai kaikenlaiset muut kaupalliset tai taloudelliset menetykset, vaikka LINAKille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen tai tappioiden mahdollisuudesta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä