Ohjaimet

DPH Medical

Tyylikäs LINAK-pöytäohjain DPH soveltuu ihanteellisesti karamoottorijärjestelmillä säädettäviin laitteisiin, kuten toimenpidepöytiin ja -tuoleihin, potilasnostimiin ja hoitopöytiin.

DPH Medical

Pöytäohjain DPH on suunniteltu terveydenhuollon käyttökohteisiin. Tämä tyylikäs ohjain tuo enemmän vaihtoehtoja tuotteiden suunnitteluun.

DPH on pieni, kaksipainikkeinen ohjain toimintojen säätämiseen. Se voi korvata esimerkiksi jalka- tai käsiohjaimen seuraavissa käyttökohteissa:

DPH (DPH1K10-210007) toimii MJB:n kanssa (MJB5061101-00) ja on OpenBus™-yhteensopiva.

DPH (DPH1K10-210008 ja DPH1K10-210009) yhdistyy suoraan analogiseen ohjausyksikköön (CA30/CA40 tai CA63). MJB 000 -porttitoistinversiota voidaan käyttää järjestelmissä, joissa tarvitaan useita DPH-ohjaimia.

 

DPH Medical -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.