Ohjaimet

DPH Medical

LINAK DPH on sopiva ohjain karamoottorijärjestelmillä säädettäviin sovelluksiin, kuten toimenpidepöytiin ja -tuoleihin, potilasnostimiin ja hoitopöytiin. Saatavana optiona IPX4-suojauksella.

DPH Medical

DPH Medical on suunniteltu erityisesti terveydenhoitoalan sovelluksiin.
Uusi DPH-ohjain antaa lisää vaihtoehtoja tuotteen muotoiluun ja tarjoaa esteettisen ohjainratkaisun.

DPH on pieni kaksipainikkeinen ohjain erilaisten toimintojen säätöön. Se voi korvata esimerkiksi jalka- tai käsiohjaimen seuraavissa sovelluksissa:

  • Toimenpide- ja tutkimuspöydät
  • Toimenpidetuolit
  • Hoitopöydät
  • Potilasnostimet

DPH on yhdistettävissä MJB-kytkentärasiaan modulaarisella pistokkeella ja on siten yhteensopiva OpenBus-ohjausyksikön kanssa.

DPH Medical -tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.