Turvallisuus

Yleiset turvaominaisuudet

Turvallisuuden parantaminen koostuu usein monista pienistä tekijöistä. Täyttääkseen terveydenhuollon turvallisuusmääräykset tarvitaan tarkkuutta.
Lue lisää
 
 
LA40

Karamoottorin turvaominaisuudet

LINAK on kehittänyt sähkökäyttöisiä karamoottoreita jo vuosien ajan ja ymmärtää siksi, että tuotteiden on laadukkuuden lisäksi oltava myös turvallisia, toiminnallisia ja tyylikkäitä.
Lue lisää
 
 
CO71

Ohjausyksikön turvaominaisuudet

Valikoimassamme on useita älykkäitä OpenBus™-ohjausyksiköitä. Useamman karamoottorin ohjaamisen sekä monimutkaisten ja tarkkojen liikekuvioiden mahdollistamisen lisäksi ne parantavat laitteiden turvallisuutta.
Lue lisää
 
 
HD80

Käsiohjaimen turvaominaisuudet

Terveydenhoitolaitteille tarkoitettujen LINAK-käsiohjainten kehitystyössä on hyödynnetty tutkimuksia ja käytettävyystestejä. Se varmistaa käsiohjainten toimivuuden, intuitiiviset käyttöliittymät ja ergonomisen muotoilun.
Lue lisää
 
 
Hyväksynnät

Hyväksynnät

Laatu ja turvallisuus ohjaavat toimintaamme. Laitevalmistajien on tunnettava terveydenhuoltolaitteiden testausta ja sertifiointia koskevat vaatimukset lopputuotteelle.
Lue lisää
 
 
 

Turvallisuus parantaa terveydenhoidon tehokkuutta
Turvallisuus on LINAK®-karamoottorijärjestelmien keskeinen osa aina kehitysvaiheesta valmistukseen ja perusteelliseen testaukseen. Tahdommehan edistää potilaiden ja hoitohenkilökunnan turvallisuutta, vaikuttaa työnkulkuihin ja pitää laitteet toimintakunnossa.

LINAK®-karamoottorijärjestelmiä käyttävien säädettävien terveydenhoitosovellusten turvaominaisuudet lisääntyvät jatkuvasti. Se parantaa potilaiden ja hoitajien turvallisuutta sekä pidentää laitteiden kestoikää. Ja kun työnteko tehostuu, hoitohenkilöstöllä on enemmän aikaa keskittyä potilaisiin.

Turvallisuudesta ei tingitä
Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena. Kaikkien LINAK-tuotteiden on ennen lanseerausta oletusarvoisesti läpäistävä useita tiukkoja testejä. Näin kaikki sovellusten säätämiseen liittyvät normit ja standardit täyttyvät sekä saavutetaan pitkä ja virheetön käyttöikä.

Tiedostot

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.