Ota yhteyttä meihin
CO71

LINAK OpenBus™ – turvallisuuden vuoksi

 
 

Valikoimassamme on useita älykkäitä OpenBus™-ohjausyksiköitä. Sen lisäksi, että ne pystyvät koordinoimaan useita karamoottoreita ja luomaan monimutkaisia ja tarkkoja liikekuvioita, ne parantavat laitteiden turvallisuutta monin eri tavoin:

Virran merkkivalo

Virran merkkivalo
LINAK-ohjausyksiköissä on virran merkkivalo. Se osoittaa hoitohenkilökunnalle, että sovellus on kytketty verkkovirtaan eikä sitä voi siirtää turvallisesti ennen kaapeleiden irrottamista. Merkkivalo vähentää kaapeleiden vaurioitumisen vaaraa. Lisäksi se ilmoittaa värikoodin avulla, että järjestelmää on turvallista käyttää.

 
SMPS
SMPS
LINAK-ohjausyksiköt, joissa on hakkurivirtalähde (SMPS), ovat erittäin tehokkaita ja kuluttavat valmiustilassa vain vähän virtaa. SMPS tukee vakionopeutta kuormituksesta riippumatta.
Universaalin syöttöjännitteen ansiosta LINAK-ratkaisut toimivat ympäri maailmaa vähentäen tulojännitteen vaihtelujen vaikutusta. Erityisen hyödyllisiä ne ovat paikoissa, joissa jännitesyöttö on epävakaata.
 

Virtapyyntö
LINAK OpenBus™ -teknologia-alustan ainutlaatuinen turvakonsepti koostuu kahdesta erillisestä piiristä: data- ja virtapyynnöstä. Toimintojen suorittamiseksi molempien on oltava aktiivisia. Tahattomien liikkeiden riski on siis erittäin pieni, ja sovelluksesta tulee erityisen turvallinen.

EOP
Elektroninen ylikuormitussuoja (EOP) on sisäänrakennettu ohjausyksikköön. Elektroninen ylikuormitussuoja seuraa kuormitusta ja katkaisee virran ennalta määritellyllä ja turvallisella tasolla.

Jarruhälytys
LINAK OpenBus™-ohjausyksiköissä on summeri, jota voi käyttää jarruhälytyksenä. Kun laite on kytketty verkkovirtaan, järjestelmä hälyttää, jos jarrut eivät ole päällä. Se vähentää esimerkiksi sairaalasänkyjen vaurioita ja ehkäisee tilanteita, joissa sänky liikkuu potilaan pyrkiessä sänkyyn tai siitä pois.


Ohjausyksikön turvaominaisuuksien kuvaus
Lyhyt yleiskatsaus ohjausyksiköiden vakio- ja valinnaisiin turvaominaisuuksiin.

Turvaominaisuudet
 

Tiedostot

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.