Turvallisuus

Yleiset turvaominaisuudet

 
 

Turvallisuuden parantaminen koostuu usein monista pienistä tekijöistä. Täyttääkseen terveydenhuollon turvallisuusmääräykset tarvitaan tarkkuutta.

LINAK keskittyy erityisesti tuoteturvallisuuteen. Sen lisäksi otamme tietysti huomioon myös yleistä turvallisuutta koskevat näkökulmat.

Kaapelilukitus

Kaapelilukitus
LINAK-tuotteiden vedonpoistimet varmistavat, että kaapelit pysyvät aina kytkettynä kiinni ja että sovellus on valmiina sähkökäyttöiseen liikkeeseen. LINAK suunnittelee tuotteet niin, että kaapeleiden liittäminen on helppoa ja turvallista ja ohjausyksiköissä on vahva vedonpoistin kaapeleille. Suljettu yläkansi varmistaa, että kaapelit ovat aina kytkettynä ja että liittimet ovat suojassa rasitukselta ja voimakkailta pesuaineilta.

 
PU-kaapeli

EPR-kaapelit
Sekä EPR- että PU-kaapelit ovat joustavia ja vahvistettuja. Se pitää kaapelit ehjinä kovassakin käsittelyssä ja pidentää niiden kestoikää.

 
 
Pestävyystesti

Vesiensuojelu
Monien terveydenhoitosovellusten pitää kestää vettä ja pesuaineita. Tiukat hygieniavaatimukset edellyttävät korkeampia IP-luokituksia. Terveydenhoitoalalle suunnattujen tuotteidemme vähimmäisluokitus onkin aina IPX4. Tarvittaessa järjestelmiemme IP-luokitukseksi saavutetaan jopa IPX6 Washable DURA™.

 
COXX Service Data Tool

Service Data Tool (SDT)
SDT mahdollistaa karamoottorin huoltotietojen lukemisen OpenBus™-ohjausyksiköstä. SDT toimii ennaltaehkäisevänä ylläpitotyökaluna, sillä se paljastaa kulumisen jo kauan ennen kuin vikoja ilmenee. Tämä vähentää seisokkiaikaa, koska huolto voidaan suunnitella ajoissa. Tehokas huolto auttaa lisäksi estämään väärinkäytön ja pidentää laitteen kestoikää.

 

Syttyvyysluokiteltu
LINAK-tuotteet valmistetaan syttyvyydeltään UL94-luokitelluista materiaaleista, jotka täyttävät IEC 60601-1 -standardin vaatimukset. Lisäksi LINAK-ohjausyksiköt valmistetaan tulipaloriskien minimoimiseksi UL94 V0 -materiaalista, joka täyttää vielä IEC 60601-1 -standardiakin tiukemmat vaatimukset.


Turvaominaisuuksien yleiskuvaus
Lyhyt katsaus tuotteidemme vakio- ja valinnaisiin turvaominaisuuksiin.

Turvaominaisuudet
 

Tiedostot

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.