Ota yhteyttä meihin
LA40

Luota karamoottoriisi

 
 

LINAK on kehittänyt sähkökäyttöisiä karamoottoreita jo vuosien ajan ja ymmärtää siksi, että tuotteiden on laadukkuuden lisäksi oltava myös turvallisia, toimivia ja tyylikkäitä. Terveydenhoitolaitteita koskevat vaatimukset ovat äärimmäisen tiukkoja. LINAK-karamoottoreissa on sen vuoksi monia erilaisia turvaominaisuuksia, jotka tekevät niistä erittäin luotettavia.

Itsepidättävät jousijarrut

Itsepidättyvä
LINAK-karamoottoreissa on itsepidättyvyystoiminto, joka estää karamoottorin valumisen ja mahdolliset vaaratilanteet. Pienin itsepidättyvyyskyky on aina vähintään saman verran kuin enimmäistyöntövoima. LINAK käyttää kolmea eri lukitustoimintoa. Yksi riippuu karan nousukulmasta, toinen on magneettinen moottorijarru ja kolmannessa on mekaaninen jarru.

 
Mekaaninen päätyraja

Mekaaninen päätyraja
Tämä on ylimääräinen turvaominaisuus, joka tekee karamoottorista vikaantumisturvallisen. Jos sähköinen päätyrajakatkaisija vikaantuisi, päätyrajan pieni levy kiertyy karan ympäri. Tämä pysäyttää tehokkaasti kaiken liikkeen, kun mekaaninen päätyraja on saavutettu. 

 
Turvamutteri

Turvamutteri
Turvamutteri toimii varotoimenpiteenä karamutterin mahdollisen vikaantumisen varalta. Turvamutteri on ylimääräinen mutteri, joka liikkuu karamutterin kanssa karamoottorin sisällä. Jos karamutteri murtuu, turvamutteri ottaa välittömästi vastaan täyden kuorman ja estää siten mahdolliset rojahtamiset. Turvamutterin ansiosta karamoottorin voi laskea/aja sisään hitaasti turvalliseen asentoon ennen huoltoon hankkimista.

 
Räikkä

Splines-kara
LINAK tarjoaa kolmea eri splines-karatyyppiä: mekaaninen, sähköinen ja räikkä. Ne kaikki estävät raajojen tahattoman puristumisen esimerkiksi sängynrungon tai hoitopöydän liikkuvien osien väliin karamoottorin sisään vetäytyessä. Lisäksi LINAK-splineskara pysäyttää esimerkiksi selkänojan laskemisen sairaalasängyssä, jos sen edessä on esteitä. Näin myös estetään sovelluksen vahingoittuminen.

 
Pikavapautus kiinni ja auki

Pikavapautus
Pikavapautus on tärkeä toiminto, jonka avulla sovelluksen voi laskea nopeasti hätätilanteissa. Sängyssä se mahdollistaa selkänojan laskemisen nopeasti vaakasuoraan asentoon, jos potilas tarvitsee elvytystä. 

 
 
Manuaalinen laskeminen

Manuaalinen laskeminen
Nostimissa käytetyt tuotteet on suunniteltu helposti OEM valmistajille yhteensopiviksi ISO 10535 -standardin mukaisesti. Nostimien karamoottoreissa on aina mahdollisuus manuaaliseen laskemiseen. Toimintoa käytetään hätätilanteissa sähkökatkojen yhteydessä.

 
 

Turvakerroin
LINAK auttaa sinua täyttämään markkina-alueesi turvakertoimia koskevat vaatimukset. Turvakerroin osoittaa tilanteen staattisen kuormituskapasiteetin. Esimerkiksi turvakerroin 2 tarkoittaa, että karamoottori pystyy staattisessa tilassa kantamaan kaksi kertaa dynaamisen kuorman painon vahingoittumatta.

Laajennettu turvakerroin
LINAK tarjoaa lisäominaisuudella olevia tuotteita, joilla on laajennettu turvallisuuskerroin. Ne auttavat täyttämään tiettyjen sovellusten standardien laajat turvallisuusvaatimukset.


Yleiskatsaus karamoottorin turvaominaisuuksiin
Lyhyt katsaus karamoottorien vakio- ja valinnaisiin turvaominaisuuksiin.

Turvaominaisuudet
 

Tiedostot

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä