Ota yhteyttä meihin
HD80

Turvallisuus käden ulottuvilla

 
 
Terveydenhoitolaitteille tarkoitettujen LINAK-käsiohjainten kehitystyössä on hyödynnetty käytettävyystestejä ja muita tutkimuksia. Se varmistaa käsiohjainten toimivuuden, intuitiiviset käyttöliittymät ja ergonomisen muotoilun sekä lisää käsiohjainten turvallisuutta. 

PU-kaapeli

PU-kaapelit
Elastiset PU-kaapelit säilyttävät muotonsa eivätkä ole yhtä haavoittuvia kuin perinteiset PVC-kaapelit. Se pidentää kaapelien kestoikää ja estää niiden vahingoittumisen sovelluksia siirrettäessä. 

 
Lukitusominaisuudet
IEC 60601-2-52 -standardi edellyttää, että ohjaustoiminnot saa lukittua. Käsiohjaimilla ja hoitajan ohjaimilla tiettyjä toimintoja ja liikkeitä voi säätää ja lukita. Se on varotoimi, joka estää käsiohjainten väärästä käytöstä johtuvat vaaralliset asennot.

Käsiohjaimen turvaominaisuuksien kuvaus
Lyhyt yleiskatsaus käsiohjaimien vakio- ja valinnaisiin turvaominaisuuksiin.

Turvaominaisuudet
 

Tiedostot

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.