Työpöydät

Työpöytäratkaisut

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan säätää mitä erilaisimpia työpöytiä ja teollisuustyöpisteitä tasaisesti ja lähes äänettömästi.

Työpöytäratkaisut

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan säätää mitä erilaisimpia työpöytiä ja teollisuustyöpisteitä tasaisesti ja lähes äänettömästi.

Älykkäät karamoottorijärjestelmät työpöytiin

Työpaikkojen ergonomiaan kiinnitetään yhä enemmän huomiota kaikkialla maailmassa. Näin on erityisesti niillä työpaikoilla, joilla istutaan tai pysytään paikallaan lähes koko päivä. Tieteellisistä tutkimuksista käy ilmi, että asennon säännöllinen vaihtaminen parantaa terveyttä ja lisää tuottavuutta. Vastuulliset johtajat ottavat tämän huomioon ja hankkivat yritykseensä korkeussäädettäviä pöytiä ja/tai -työpisteitä. LINAK-karamoottorit tarjoavat mm. seuraavat edut:

  • Joustava muotoilu ja helppo asennus
  • Sujuva rinnakkaisajo ja lähes äänetön toiminta
  • Kokeneen kumppanin valmistamat kestävät karamoottoriratkaisut

Paikallaan istuen tai seisten tehdään hyvin monenlaisia työtehtäviä. Jotkut istuvat koko päivän työpöydän ääressä, kun taas toiset seisovat teknisen tai teollisuustyöpisteen vieressä. Tavoite on kuitenkin aina sama: työntekijöiden on voitava työskennellä tuottavasti terveyttään vaarantamatta. LINAK-karamoottorijärjestelmät tuovat työpisteisiin niissä tarvittavat korkeudensäätö- ja kallistustoiminnot ergonomian optimoimiseksi.

Mukautetut Plug & Play -ratkaisut
Muotoilulla on suuri merkitys työpöydissä. Teollisuustyöpisteissä luotettavuus ja suuri nostokapasiteetti ovat välttämättömiä, kun taas tekniset työpisteet edellyttävät erilaisia toimintoja ja koordinointia eri karamoottoreiden välillä. Laajan tuotevalikoimansa avulla LINAK pystyy toteuttamaan lähes kaikki asiakkaidensa pyynnöt ja toimittamaan modulaarisia LINAK® Plug and Play™ -karamoottorijärjestelmiä mihin tahansa työpisteeseen.

Tasainen liike hiljaisessa ympäristössä
Monet työpisteet ovat ympärivuorokautisessa käytössä, joten niillä on useita käyttäjiä, koska työtä tehdään vuoroissa. Toimistoissa ihmiset taas saattavat päivän aikana siirtyä työpöydästä toisen ääreen. Me kaikki olemme erilaisia, joten joustavien pöytämallien kysyntä kasvaa jatkuvasti. Nykyaikaisella karamoottoriteknologialla pöytiin ja työpisteisiin voidaan lisätä sulavasti ja lähes äänettömästi toimivia säätötoimintoja, joita käytetään loogisilla ohjaimilla ja helposti asiakkaan brändiin mukautettavilla älykkäillä ohjelmistoilla. Tämä optimoi ergonomiaa, parantaa tuottavuutta ja tekee työntekijöistä tyytyväisempiä. 

Kokenut yhteistyökumppani toimittaa luotettavia karamoottoreita
Kaikki LINAK-tuotteet testataan huolellisesti jo ennen julkistamista. Näin takaamme tuotteidemme kestävyyden ja pitkän käyttöiän, eikä huoltoakaan ei tarvita. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua ja tuotesuunnittelua yli 30 vuoden kokemuksella sähkökäyttöisistä lineaarisista karamoottoreista. LINAK toimii maailmanlaajuisesti, joten olemme aina lähellä ja tunnemme markkinat. 

 
Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto play-icon

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto

Liikkuminen on elämistä play-icon

Liikkuminen on elämistä

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi play-icon

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Move-esite

Tämä pieni esite kertoo, miksi ja miten korkeussäädettäviä työpöytiä käytetään.

Laitteistopohjainen törmäyksenestoteknologia PIEZO

Laitteistopohjainen törmäyksenestoratkaisu PIEZO pidentää toimistopöydän käyttöikää. Lue lisää tilanteista, joissa PIEZO-toiminnosta on hyötyä.

Siirry mobiilikäyttöön

BA001-akku tekee käyttökohteestasi liikuteltavan. Lue esite ja poimi ideoita.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.