Ota yhteyttä meihin
Työpöydät

Työpöytäratkaisut

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan säätää mitä erilaisimpia työpöytiä ja teollisuustyöpisteitä tasaisesti ja lähes äänettömästi.

Älykkäät karamoottorijärjestelmät työpöytiin

Työpaikkojen ergonomiaan kiinnitetään yhä enemmän huomiota kaikkialla maailmassa. Näin on erityisesti niillä työpaikoilla, joilla istutaan tai pysytään paikallaan lähes koko päivä. Tieteellisistä tutkimuksista käy ilmi, että asennon säännöllinen vaihtaminen parantaa terveyttä ja lisää tuottavuutta. Vastuulliset johtajat ottavat tämän huomioon ja hankkivat yritykseensä korkeussäädettäviä pöytiä ja/tai -työpisteitä. LINAK-karamoottorit tarjoavat mm. seuraavat edut:

  • Joustava muotoilu ja helppo asennus
  • Sujuva rinnakkaisajo ja lähes äänetön toiminta
  • Kokeneen kumppanin valmistamat kestävät karamoottoriratkaisut

Paikallaan istuen tai seisten tehdään hyvin monenlaisia työtehtäviä. Jotkut istuvat koko päivän työpöydän ääressä, kun taas toiset seisovat teknisen tai teollisuustyöpisteen vieressä. Tavoite on kuitenkin aina sama: työntekijöiden on voitava työskennellä tuottavasti terveyttään vaarantamatta. LINAK-karamoottorijärjestelmät tuovat työpisteisiin niissä tarvittavat korkeudensäätö- ja kallistustoiminnot ergonomian optimoimiseksi.

Mukautetut Plug & Play -ratkaisut
Muotoilulla on suuri merkitys työpöydissä. Teollisuustyöpisteissä luotettavuus ja suuri nostokapasiteetti ovat välttämättömiä, kun taas tekniset työpisteet edellyttävät erilaisia toimintoja ja koordinointia eri karamoottoreiden välillä. Laajan tuotevalikoimansa avulla LINAK pystyy toteuttamaan lähes kaikki asiakkaidensa pyynnöt ja toimittamaan modulaarisia LINAK® Plug and Play™ -karamoottorijärjestelmiä mihin tahansa työpisteeseen.

Tasainen liike hiljaisessa ympäristössä
Monet työpisteet ovat ympärivuorokautisessa käytössä, joten niillä on useita käyttäjiä, koska työtä tehdään vuoroissa. Toimistoissa ihmiset taas saattavat päivän aikana siirtyä työpöydästä toisen ääreen. Me kaikki olemme erilaisia, joten joustavien pöytämallien kysyntä kasvaa jatkuvasti. Nykyaikaisella karamoottoriteknologialla pöytiin ja työpisteisiin voidaan lisätä sulavasti ja lähes äänettömästi toimivia säätötoimintoja, joita käytetään loogisilla ohjaimilla ja helposti asiakkaan brändiin mukautettavilla älykkäillä ohjelmistoilla. Tämä optimoi ergonomiaa, parantaa tuottavuutta ja tekee työntekijöistä tyytyväisempiä. 

Kokenut yhteistyökumppani toimittaa luotettavia karamoottoreita
Kaikki LINAK-tuotteet testataan huolellisesti jo ennen julkistamista. Näin takaamme tuotteidemme kestävyyden ja pitkän käyttöiän, eikä huoltoakaan ei tarvita. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua ja tuotesuunnittelua yli 30 vuoden kokemuksella sähkökäyttöisistä lineaarisista karamoottoreista. LINAK toimii maailmanlaajuisesti, joten olemme aina lähellä ja tunnemme markkinat. 

 
Liikkuminen on elämistä play-icon

Liikkuminen on elämistä

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi play-icon

Nouse seisomaan terveytesi vuoksi

Nainen seisoo LINAK-tuotteilla varustetun korkeussäädettävän pöydän ääressä. play-icon

Edistä terveyttä korkeussäädettävillä työpöydillä

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu play-icon

Desk Frame 2 – intuitiivinen pöytäratkaisu

Toimistotyöntekijä seisoo erittäin nopeita kolmiosaisia LINAK-nostopilareita käyttävän korkeussäädettävän pöydän ääressä play-icon

Erittäin nopeat DL PLUS™ High-speed-nostopilarit

Katso video DL PLUS -mallisista nostopilareista play-icon

DL PLUS™ inspiroivat nostopilarit

play-icon

DPG-ohjaimet – suunniteltu muodostamaan uusia toimintatapoja

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisut pöytiin

Suojaa korkeussäädettävää pöytääsi mahdollisilta vaurioilta ylös- ja alaspäin käyttäessä. Lue lisää LINAKin herkistä Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisuista.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä