Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Liikkumisen edut

LINAKin nostopilarit ja lineaariset karamoottorijärjestelmät tarjoavat useita etuja säädettäviin työpöytiin, teollisuuden teknisiin työpisteisiin sekä keittiöihin.

Edut Teknologia ja trendit
Erikokoisista ihmisistä koostuvaa henkilöstöä ja yhden koon työpöytiä on vaikea sovittaa yhteen. Säädettävät työpöydät tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden valita heidän keholleen parhaiten sopivan työskentelyasennon. Näin voidaan estää epämukavuutta, joka johtuu väärän kokoisesta työpöydästä, jossa jalkatila on liian pieni tai näppäimistö ja näyttö ovat käyttäjälle liian korkealla. 

Lisää henkilökunnan tuottavuutta
Ihmisten on noustava tuolilta ja liikuttava joka tunti vähintään viiden minuutin ajan. Mikrotauot vähentävät väsymystä. Monilla työntekijöillä ei ole mahdollisuutta poistua työpisteeltään aina tunnin välein. Korkeussäädettävien työpöytien avulla työntekijät voivat pitää tauon staattisesta asennostaan lähtemättä työpisteeltä. 

Luo joustavia työpisteitä
Sähköisesti säädettävien pöytien käyttäjät voivat säätää pöydän työtehtävän mukaan nopeasti ja vaivattomasti yhdellä painikkeella. Jos esimerkiksi työtoveri tai asiakas poikkeaa työpisteellä, pöydän voi hetkessä säätää ryhmätyökorkeuteen, jolloin yhdessä työskentely sujuu mukavasti. Lisäetuna on myös se, että seistessä neuvottelut ja työn lomassa tulevat keskeytykset pysyvät lyhyinä. 

Parantaa työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia
Tutkimukset ovat osoittaneet, että vuorottelu istumisen ja seisomisen välillä vähentää epämukavuutta ja estää monien työntekijöiden työpäivän loppupuolella kokemaa väsymystä. 

Työpaikalla järjestettävien fyysistä aktiivisuutta lisäävien ohjelmien on myös osoitettu vähentävän sairauspoissaoloja jopa 32 prosentilla (lähde: James A Levine, MD, PhD, Mayo-klinikka ja Selene Yeager)
Mayo-klinikan tutkimus osoittaa, että vuorokaudessa voi polttaa ylimääräiset 340 kaloria, jos työpäivän aikana työskentelee istumisen sijaan seisaaltaan kahden tunnin ajan. 

Estää vammoja
Työpisteen sovittaminen työntekijöiden yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi voi vähentää työhön liittyvää stressiä. Vuorottelu istumisen ja seisomisen välillä vähentää työhön liittyviä riskejä vielä lisää, sillä tällöin voidaan välttää staattisiin asentoihin liittyviä ongelmia.
Säännöllinenkään liikunta ei riitä play-icon

Säännöllinenkään liikunta ei riitä

LINAKin 6 vinkkiä työpäivän ergonomian parantamiseen play-icon

LINAKin 6 vinkkiä työpäivän ergonomian parantamiseen

Tiedostot

MOVE – miksi korkeussäädettävät pöydät parantavat työtehoa

Sähköisesti korkeussäädettävät pöydät vähentävät sairauspoissaoloja ja modernisoivat toimiston. Ne ovat houkutteleva sijoitus sekä työnantajien että työntekijöiden näkökulmasta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.