Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Plug and play tekee säädettävien kodinkalusteiden asentamisesta vaivatonta

Tyylikkäiden säädettävien kalusteiden kehittäminen vaatii sekä teknistä että suunnitteluosaamista. Säätöjärjestelmien lisääminen kalusteisiin tavallisesti vaikeuttaa hankalaa prosessia vielä entisestään. LINAKin intuitiivinen plug and play -järjestelmä kuitenkin helpottaa ja nopeuttaa prosessia.

LINAKin intuitiivinen plug and play -järjestelmä nojatuoleihin

Kun LINAK® kehittää ratkaisuja nykyaikaisiin säädettäviin kalusteisiin, se kiinnittää erityistä huomiota siihen, että järjestelmien kaikki osat sopivat saumattomasti yhteen, ja että järjestelmän kokoonpano on niin helppoa, että sitä on lähes mahdotonta tehdä väärin.

Järjestelmäratkaisumme poistavat kalustevalmistajilta monia kokoonpanoon, varastojenhallintaan ja järjestelmän konfigurointiin liittyviä huolenaiheita. Vain muutaman tuotteen avulla voidaan kehittää erilaisia järjestelmiä, joiden avulla saadaan aikaan tismalleen halutunlaiset liikesarjat – ja plug and play tekee tästä helppoa ja joustavaa.

Valmistajat voivat keskittyä rauhassa kalusteidensa suunnitteluun

Haluamme, että kalustevalmistajat voivat keskittyä rauhassa tuotteidensa suunnitteluun sekä niiden toiminnan ja muotoilun kehittämiseen. Tämä edellyttää, että säätöjärjestelmään ja sen integroinnin helppouteen voidaan luottaa sataprosenttisesti. Karamoottorituotteemme varmistavat täydet toiminnot ja virheettömän laadun, ja asiakkaamme saa järjestelmän, jonka kokoonpano on niin helppoa, että sitä ei voi tehdä väärin.

Hyvä esimerkki tästä on lineaarinen karamoottori LA10. Sitä käytetään tavallisesti jalustallisissa nojatuoleissa kokoonpanona, johon sisältyy joko yksi karamoottori tai useampia sarjaan kytkettyjä karamoottoreita.

Modulaariset tuotteet tekevät järjestelmien kokoonpanosta helppoa

LA10-järjestelmien kaikki osat ovat älykkäitä. Näin ollen kalustevalmistaja voi säilyttää valitsemansa konfiguroinnin riippumatta siitä, miten järjestelmä asennetaan. Myös varastojenhallinta on tehokkaampaa, kun valmistaja voi konfiguroida järjestelmän uudelleen itse, sillä täysin samoilla tuotteilla voidaan luoda erilaisia järjestelmäkokoonpanoja.

Ketjutetuista karamoottoreista muodostuvissa järjestelmissä on lisäksi tavallista vähemmän kaapeleita – ja niitä vähentää vielä entisestään langaton Bluetooth®-yhteys. Nämä LINAK-karamoottorijärjestelmät ovat nopeita ja helppoja asentaa sekä piilottaa nojatuolin runkoon. Tämä on erittäin yksinkertainen plug and play -ratkaisu.

Jos haluat lisätietoja nojatuoleihin suunnitelluista modulaarisista karamoottorijärjestelmistämme tai ylipäätään säädettävistä kodinkalusteista, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä