Ota yhteyttä meihin
Kodin kalusteet

Nojatuolit

Jalustallisiin nojatuoleihin suunnitellut LINAK-karamoottorijärjestelmät on helppo integroida kaikenlaisiin nojatuoleihin. Järjestelmän osat ovat pieniä, joten ne on helppo piilottaa kalusteiden runkoon. Konfiguroinnista on lisäksi tehty helpompaa kuin koskaan, joten järjestelmä on helppo sovittaa kalusteeseen kuin kalusteeseen. Lisäksi erilaiset innovatiiviset yksityiskohdat parantavat säätöjärjestelmän laatua merkittävästi.

Nojatuoli

Sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät laadukkaisiin nojatuoleihin

Tyylikkäiden säädettävien kodinkalusteiden, kuten jalustallisten nojatuolien, suunnittelu ei ole mikään helppo tehtävä. Asiakkaat haluavat ja vaativat sulavasti liikkuvia ja hiljaisia kalusteita, jotka kestävät käytössä vuosikausia. Lisäksi säätämisen on oltava helppoa, intuitiivista ja nopeaa. LINAK®-karamoottorit tekevät tästä kaikesta mahdollista:

  • Sulavat liikkeet ja vähemmän kaapeleita
  • Käytännölliset konfiguraatiomahdollisuudet eri kalustemalleihin
  • Vapaus suunnitella mistään tinkimättä
 

LINAKilla® on lähes 20 vuoden kokemus innovatiivisten säätöratkaisujen suunnittelusta säädettäviin kodinkalusteisiin. Muotoilun ja toimintojen optimointi kummastakaan tinkimättä on vaativa tehtävä. Se on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää tuotteiden suosion kannalta. Meidän tehtävänämme on varmistaa, että yrityksesi saa käyttöönsä maailman luotettavimman järjestelmän suunnittelunvapaudesta tinkimättä. Kerromme seuraavassa, miten toteutamme tämän.

Heikkojen kohtien poistaminen ja laadun parantaminen
Säätöjärjestelmien vikojen ja epävakaan toiminnan taustasyinä ovat usein taipuneet tai rikkoutuneet kaapelit. LINAK-ratkaisuissa säätöjärjestelmä yhdistetään ohjauspaneeliin langattomalla Bluetooth®-teknologialla. Kun kalusteiden taipuvissa kohdissa ei enää ole kaapeleita, suurin ongelmien lähde poistuu ja yrityksesi voi toimittaa asiakkailleen pitkäkestoisen tuotteen.

Nojatuolijärjestelmän kokoonpano on mukautettavissa
Tuolimallit ovat aina yksilöllisiä. Myös muoti ja trendit muuttuvat nopeasti, ja niiden myötä kalustesuunnittelu. Säätöjärjestelmiemme avulla yrityksesi voi konfiguroida karamoottorin nopeuden ja iskunpituuden – aina uudelleen – eri tuolimallien tarpeiden mukaisesti. Vaikka järjestelmä onkin modulaarinen ja tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, kaikki toimii plug and play -periaatteella, joten asentaminen on hämmästyttävän helppoa ja nopeaa.

Huomaamaton säätöratkaisu tuo suunnittelunvapautta
Jalustallisiin nojatuoleihin suunnitellut karamoottorijärjestelmät on voitava piilottaa tuolin rakenteeseen. LINAKin nojatuoliratkaisuissa on vähemmän osia kuin muissa vastaavanlaisissa järjestelmissä, ja ne on suunniteltu huomaamattomiksi, jotta ne olisi helppo piilottaa tuolin sisälle. Suunnittelijat saavat näin ollen vapaat kädet. 
Jos haluat lisätietoja nojatuoleihin suunnitelluista korkealaatuisista karamoottorijärjestelmistä, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.   

 
Näytä enemmän
LA10 ja BP12

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Video nojatuolien BA002-akusta, joka on optimoitu säilyttämistä ja kuljettamista varten syvässä lepotilassa play-icon

Akkupaketti BA002 säädettäville jalustallisille nojatuoleille karamoottorijärjestelmillä

Video nojatuolien lineaarisen karamoottorin akusta BA002, joissa kennovika on epätodennäköinen. play-icon

LINAK BA002 -akku optimoitu pitkiä kuljetuksia ja varastoimista ajatellen

play-icon

Vältä huoltotapauksia laadun vuoksi sähköisesti säädettävissä nojatuoleissa

play-icon

Konfiguroi nojatuolin karamoottoreita paikan päällä

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

Ratkaisut säädettäviin kalusteisiin

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät säädettävien kalusteiden liikkeistä miellyttäviä myös kotioloissa – esimerkiksi säädettävissä moottorisängyissä, nojatuoleissa ja sohvissa.

Näytä enemmän

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä